JEZIVA PODUDARNOST, KRALJEVSKU BEBU ZOVU MALI SOTONA: Kad je Kejt izlazila iz bolnice, svi su primetili NEŠTO UŽASNO! (FOTO)
Podudarnost je stvarno neobična: Insert iz filma Rozmarina beba i Kejt Midlton sa sinom, Foto: AP/Kirsty Wigglesworth/Youtube

uh...

JEZIVA PODUDARNOST, KRALJEVSKU BEBU ZOVU MALI SOTONA: Kad je Kejt izlazila iz bolnice, svi su primetili NEŠTO UŽASNO! (FOTO)

Oni skloniji teorijama zavera počeli su da kopaju po prošlosti, a kao temelj svojih teorija isticali su reči pokojne princeze Dajane da "oni nisu ljudi"

Objavljeno:

Priče o trenutku kad je Kejt Midlton izašla sa malim princem iz londonske bolnice St. Mary, nastavljaju se, a upravo se pojavila najnovija, i najjezivija.

Juče je objavljeno da će se dečak zvati Luis Artur Čarls (Louis Arthur Charles), a nekima je juče postalo jasno da je Kejt iz bolnice sa bebom izašla odevena u crvenu haljinu sa belim okovratnikom, identičnu kao ona koju je Mia Ferou nosila u filmu "Rozmarina beba".

Da podsetimo, glavna junakinja tog filma, koju glumi Mia, ostaje u drugom stanju, a ispostavlja se da otac deteta nije njen muž, već Sotona lično. Bebi daje ime Edrijan, zbog čega su neki nagađali da bi i Kejt svoju bebu mogla tako da nazove.

Oni skloniji teorijama zavera počeli su da kopaju po prošlosti, a kao temelj svojih teorija da bi neko svoje dete nazvao po liku iz filma o Sotoni isticali su reči pokojne princeze Dajane da "oni nisu ljudi".

Kao još jedan "dokaz" teoretičari zavere su istakli činjenicu da je Kejt dvogodišnju Šarlot vozila u kolicima koja su identična onima iz filma "Rozmarina beba".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.