Hitler se nije ubio u bunkeru, već... Agent CIA koji je pratio Slobu otkriva zaveru veka!

Verujete li u to?

Hitler se nije ubio u bunkeru, već... Agent CIA koji je pratio Slobu otkriva zaveru veka!

Bivši operativac CIA-e, danas obaveštajno-sigurnosni analitičar CNN-a Bob Baer, u dokumentarcu History Channel-a izneo je novu teoriju o smrti nacističkog vođe Adolfa Hitlera
Objavljeno:
Dokumenti, koje je FBI otkrio 2014. godine, sugerišu da je Hitler lažirao sopstveno ubistvo u berlinskom bunkeru i da je uspeo da pobegne avionom na Kanarska ostrva ili u Grčku, a zatim i u Argentinu. Hik Hitler! Lešio je pivo iza rešetaka, a imao je i mali nedostatak (FOTO)
istražitelji pre oko 70 godina ozbiljno sumnjali u opšteprihvaćenu verziju o Hitlerovu samoubistvu koje je navodno počinio 30. aprila 1945. godine.
nije bilo svedoka Hitlerovog samoubistva, kao i da niko nije video njegov leš u bunkeru razumno verovati da je Hitler svoju smrt lažirao i pobegao letom sa berlinskog aerodroma Kada sam imala 14 godina, nacisti su se otimali ko će da spava sa mnom! (FOTO) (VIDEO)
Službena priča je lažna. Pogledate li dokumente FBI-a, oni vode do potpuno nove istrage.
Američki vojni komesari u Nemačkoj nisu locirali Hitlerovo telo i nemaju pouzdanih dokaza da je mrtav Hitler vrlo lako mogao da podmetne lažno telo, koje su u vrtu Rajhstaga pronašli Sovjeti
Godine 1945. učestvovao sam u tajnim građevinskim radovima unutar manastira na Samosu. Morao sam da kopam tajne tunele i prostorije za Nemce koji su tu došli. To su bili nacisti, a jedan od tih ljudi bio je i Adolf Hitler Kontroverzna teorija koja se iznosi u dokumentarcu navodi da je Hitler zatim avionom odleteo na Tenerife, odakle je podmornicom otplovio u Argentinu, tadašnje utočište mnogih nacista.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.