Specijalni broj Šarlija Ebdoa štampaće se u 1.000 000 primeraka (FOTO)

komemoracija uz kontroverzu

Specijalni broj Šarlija Ebdoa štampaće se u 1.000 000 primeraka (FOTO)

Na prvu godišnjicu od terorističkog napada pariski list će u sredu objaviti specijalno izdanje s naslovnom stranom bradatog Boga s kalašnjikovim i odećom uprljanom krvlju i naslovom "Godinu dana kasnije, ubica još na slobodi"
Objavljeno:

U Parizu će sutra biti održana komemoracija žrtvama terorističkih napada u januaru prošle godine na satirični nedeljnik "Šarli Ebdo" i jednu jevrejsku prodavnicu u kojima je stradalo 17 osoba. Šarli Ebdo se opet brutalno šali: Mi Francuzi imamo šampanjac, ali džihadisti imaju oružje! (FOTO) Spomen ploče biće postavljene na raznim mestima u Parizu u prisustvu članova porodice žrtava napada 7. i 9. januara 2015. godine. Druga svečanost biće održana 10. januara na Trgu Republike, koji je postao mesto gde građani polažu cveće žrtvama terorističkih napada 7. januara i 13. novembra 2015. kada je poginulo 130 osoba. Na današnji dan umro je tvorac najsmrtonosnije naprave na svetu: Napravio je 70 miliona ubica! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Na prvu godišnjicu od terorističkog napada "Šarli ebdo" će u sredu objaviti specijalno izdanje s naslovnom stranu bradatog Boga, s kalašnjikovim i odećom uprljanom krvlju i naslovom "Godinu dana kasnije, ubica još na slobodi".

upali su 7. januara 2015. u redakciju tog satiričnog lista i ubili 12 osoba, među kojima su bili poznati novinari i karikaturisti
Amedi Kulibali je upao u jedan jevrejski supermarket u Parizu gde je za taoce uzeo četiri osobe koje je kasnije ubio

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.