ISPRAVKA: Lažni navodi Denzela Vašingtona o Trampovom sprečavanju rata s Rusijom i o orvelovskoj državi Klintonovih
Vošington je svojim tvrdnjama uzdrmao američku javnost, Foto: Fonetap

OZBILJNO PROLUPAO

ISPRAVKA: Lažni navodi Denzela Vašingtona o Trampovom sprečavanju rata s Rusijom i o orvelovskoj državi Klintonovih

U pitanju je izmišljena izjava

Objavljeno: 11:50h

Izborna pobeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja "orvelovske policijske države" u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku "stalno iznova" da "zaobiđu volju naroda u budućim izborima", navodi se u izjavi koja je lažno pripisana glumcu Denzelu Vošingtonu.

- Da su demokrate pobedile na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome! - navodno je izjavio Vašington medijima u Njujorku. Za ovu izjavu je posle utvrđeno da je fabrikacoija. - Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda u budućim izborima - rekao je navodno u ovoj lažnoj izjavi.

Vošington smatra da je Trampova pobeda na izborima sprečila uspostavljanje 'orvelovske policijske države
Vošington smatra da je Trampova pobeda na izborima sprečila uspostavljanje "orvelovske policijske države" foto: AP/Win Mcnamee

U nastavku izmišljenog intervjua, prenosi se da je on o istinitosti memoranduma koji je objavio Kongres rekao: "Da, pouzdan je. Ne moramo da znamo sve detalje da bi ukapirali o čemu se radi". - Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je izdat na osnovu medijskih izveštaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton - rekao je lažni Denzel Vašington u izmišljenoj izjavi.

Bonus video Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ Kurir/ Yournewswire)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.