NEOBIČNIM METODOM JE PREDVIDELA 8 DOGAĐAJA U 2017: Sada je objavila svoja predviđanja za 2018. godinu!
Britanka Džemima predviđa budućnost šparglama, Foto: printscreen/youtube/swnstv

možda je u pravu

NEOBIČNIM METODOM JE PREDVIDELA 8 DOGAĐAJA U 2017: Sada je objavila svoja predviđanja za 2018. godinu!

Britanka Džemima Pakington nema baš tako dobre vesti za ovu godinu

Objavljeno:

Britanka Džemima Pakington (61) neobičnom metodom proriče budućnost. Predvidela je izlazak Velike Britanije iz Evropske unije zatim Terezu Mej na mestu premijerke, ali i razvod fudbalera Džejmija Redknapa nakon 19 godina braka. Ipak, njena tehnika predviđanja nije baš uobičajena. Pri izricanju proročanstava koristi se šparglama. Hoće li se nešto dogoditi ili ne pokazuje smer u kojem špargle padnu na sto nakon što ih ona baci.

Devojke, ako želite DA SE UDATE, ne zaboravite ovo da uradite na BADNJI DAN! (FOTO) (GIF)

Za ovu godinu tako predviđa kako će SAD dovesti svet na rub do ozbiljnih sukoba, ali i pucanje Bitcoinovog balona. Kaže kako će u idućih 12 meseci biti više prirodnih katastrofa poput zemljotresa i erupcija vulkana.

Britanka Džemima predviđa budućnost šparglama
Britanka Džemima predviđa budućnost šparglamafoto: printscreen/youtube/swnstv

Loše vesti ima i za britansku premijerku Terezu Mej jer kaže kako će do kraja ove godine biti zamenjena na toj poziciji. Takođe, predviđa i veliki politički skandal u Velikoj Britaniji.

No, nije sve tako crno. Špargle predviđaju i rekordan broj kraljevskih beba, ali i po jednog Oskara za britanski film te britanskog glumca. Inače, od 11 predviđanja za 2017. godinu, Džemima je pogodila njih osam dok je tri pogrešila što je, moramo priznati, poprilično dobar rezultat za jednu ovako neobičnu metodu pogađanja budućnosti.

Kad nekoga OGOVARATE, u vašem telu se događa BAŠ OVO! (FOTO) (GIF)

Pogodila je, između ostaloga, da će Velika Britanija izaći iz Europske unije, porast ekonomija Ujedinjenog Kraljevstva uprkos lošim prognozama, da će leto biti jedno od najtoplijih te da će doći do neočekivanog razvoda u svijetu showbiza, a upravo su se u decembru razveli Džejmi i Luis Redknap nakon 19 godina braka.

S druge strane, pogrešila je kada je proricala probleme u kraljevskoj porodici jer ih nije bilo kao i u najavi da će i druge države slediti primer Bregzita.

Bonus video:

BRATSKA LJUBAV POBEĐUJE SVE! Zagrljajem oporavio bolesnu sestricu

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.