GOLA ALBANKA DOBILA OTKAZ ZBOG VUČIĆA: Ali, čeka je nešto još bolje! (VIDEO) (FOTO)

DEKOLTEOM DO ZVEZDA

GOLA ALBANKA DOBILA OTKAZ ZBOG VUČIĆA: Ali, čeka je nešto još bolje! (VIDEO) (FOTO)

Sad već čuvena voditeljka, koja se kod nas u zemlji proslavila dubokim dekolteom i prilogom o srpskom premijeru, dobila je otkaz. Ipak, stigla je nova ponuda, duplo bolja
Objavljeno: 15:07h

Enki Bracaj (21) dobila je posao vodteljke na albanskoj televiziji Zjarr (Vatra), pošto je prethodno na audiciji pokazala svoje grudi šefovima. PROBAJTE DA SKRENETE POGLED: Ova seksi voditeljka čita vest o Vučiću na dosad neviđen način! (VIDEO) Pogled na bujno poprsje impresionirao je poslodavce, koji su Enki odmah ponudili mesto glavne spikerke. Njen sako koji je više otkrivao nego sakrivao joj je doneo veliku popularnost, što je diglo i gledanost dnevnika. Tako se na neki način može reći da joj odmah posle priloga o Vučiću stigla i ponuda Plejboja da se obnažena slika za ovaj časopis.

Albanska voditeljka - Enki Bracaj
Seksi Enki je to prihvatila, zbog čega su je odmah suspendovali. Pa sad ispada da je zbog Vučića jedan posao dobila, a drugi možda izgubila. BILE BI NAJGLEDANIJE U SRBIJI: Voditeljke čitaju vesti BEZ BRUSA! (VIDEO) - Trebalo bi se skoncentriše na fakultet. Rekao sam joj da ne ide na to snimanje. Još pregovaramo i nadamo se rešenju problema - rekao je direktor televizije Ismet Drišti. Direktor je otrkio da i da je Enki zaposlio jer je shvatio da se na televizijskim stanicama u Albaniji uvek pojavljuju ista lica koja nose istu političku poruku, pa je nju video kao nešto novo i sveže. GOLA ALBANKA OBJASNILA: Zašto sam se skinula zbog Vučića (FOTO) (VIDEO) A da li će Enka otkriti i svoje grudi i postati Plejboj zečica, ostaje nam da vidimo. Sigurno je da se jači pol nada da direktor televizije neće uspeti da je ubedi da odustane od te namere.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.