NE ZNA SE KOJA JE BOLJA I LEPŠA! Ovo je ŽENSKI policijski odred koji će čuvati Melaniju!
Foto: SCREENSHOT YOUTUBE

JAKO OBEZBEĐENJE!

NE ZNA SE KOJA JE BOLJA I LEPŠA! Ovo je ŽENSKI policijski odred koji će čuvati Melaniju!

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa u nedelju dolazi s njim u posetu Japanu

Objavljeno: 19:57h

Policija u Tokiju osnovala je policijski odred sastavljen samo od žena zbog vrlo specifičnog zadatka. Njihov zadatak biće da štite Melaniju Tramp i ostale ugledne uzvanice, uključujući i Trampovu ćerku Ivanku.

Prva dama Amerike dolazi u Japan u nedelju sa suprugom Donaldom u dvodnevnu posetu toj zemlji, dok je Ivanka Tramp, predsednikova ćerka i njegova savetnica, u Tokijo sletela još u četvrtak, javlja CNN.

TRAMP OGORČEN NA ZAPOSLENE U TVITERU: Nakon što su ga blokirali na 11 minuta, sasuo im istinu u lice! (FOTO)

foto: Fonet Fonetap

U sredu, uoči dolaska Ivanke u Tokijo održale su vežbu ispred Carske palate i pokazale medijima svoje veštine obrane i napada.

- Osnivanjem ovog odreda hteli su ženama iz Trampove pratnje odati poštovanje, ali i osigurati zaštitu koja neće biti previše nametljiva, objasnio je CNN-ov stručnjak Jonathan Wackrow, bivši agent američke tajne službe, koji je bio zadužen za zaštitu američkih predsednika.

Priprema za Olimpijadu - Smatraju da je ugodnije imati odred sastavljen samo od žena i to nije ništa neobično, rekao je Wackrow, koji se prisetio poseta američkih predsednika azijskim državama u vreme kad je bio u službi i kad su takvi odredi štitili i Mišel Obamu, suprugu bivšeg američkog predsednika Obame.

Japanski ženski odred koji je prvi put sastavljen za ovu priliku, zapravo je deo priprema i vežbi za Olimpijske igre 2020. godine, koje će se održati u glavnom japanskom gradu.

foto: Fonet

- Operativno, ove pomoćne jedinice su minimalne u odnosu na aktualni sigurnosni program američkih tajnih službi, rekao je Wackrow i dodao:

- One nisu tu zbog nekih izvanrednih i hitnih akcija, drugim rečima, ako se bilo što dogodi prvoj dami, američka tajna služba koja je u njenoj pratnji je zapravo prva linija obrane. Wackrow, međutim, primećuje da ovakav odred koji je organizovala zemlja domaćin, na terenu pruža veliku pomoć u organiziranju i osiguranju ovako velikog putovanja kakvo je Trampovo sledeće nedelje u Aziji.

- Oni imaju jako važnu ulogu zbog opšte podrške i olakšavaju komunikaciju rekao je Wackrow. (Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.