Gradonačelnik pedofil: Silovao stotine devojčica, pa svakoj kupio bicikl!

MONSTRUM U BRAZILU!

Gradonačelnik pedofil: Silovao stotine devojčica, pa svakoj kupio bicikl!

Pored nekoliko policijskih istraga, čak i fotografija na kojima je Kruz go u prisustvu maloletnica, političar je ostajao na slobodi, ali i na vlasti
Objavljeno:

Hoze Kruz, gradonačelnik grada Taiobeiras u Brazilu je za 40 godina silovao više stotina devojčica, a svakoj žrtvi bi na kraju mučenja poklonio roze bicikl! Hoze Kruz teroriše devojčice u gradu pune četiri decenije, ali niko ne može da mu stane na put. Iako čak i roditelji znaju šta čini, niko ne sme ni da pisne, zbog straha da će im se gradonačelnik osvetiti. Kako prenose svetski mediji, u svakoj govornici u gradu umemorisan je gradonačelnikov mobilni, kako bi devojčice koje nemaju novca mogle da ga pozovu i da traže pomoć.

Kruz bi se nakon toga sastajao sa njima, silovao bi ih, a onda bi im, kada osramoćene krenu kući poklonio bicikl. Međutim i pored nekoliko policijskih istraga, čak i fotografija na kojima je Kruz go u prisustvu maloletnica, političar je ostajao na slobodi, ali i na vlasti. Tokom istrage otkriveno je i da siromašne majke dovode svoju maloletnu decu u Kruzov zagrljaj u zamenu za novac. Ipak, jedna devojčica koja je bila žrtva na kraju je odbila da svedoči, jer je preko noći njena porodica dobila kuću i imanje. Isto tako, jedan od ključnih svedoka u istrazi pronađen je mrtav, dok su ostali verovatno odustali jer su primili mito. Svetski mediji navode da Kruz ima praksu da celom gradu isključi struju ukoliko neka televizijska stanica priča o njegovom "slučaju".
Međutim, sada bi Kruzovoj vladavini mogao da dođe kraj. Naime, policija je jednoj devojčici dala status zaštićenog svedoka i sklonila ju je na sigurno sve dok ne počne novo suđenje. Devojčica se nalazi u prihvatilištu na nepoznatoj lokaciji, a njena majka, koja ju je podvodila završila je u zatvoru. - Neretko je u kući bilo nas nekoliko, nijedna devojčica nije imala više od 13 godina. Gradonačelnik bi nam prvo dao slatkiše, a potom nas je odvodio u spavaću sobu jednu po jednu. Horor se nastavljao - rekla je devojčica policiji. Ona ističe da ju je Kruz često i drogirao da se ne bi opirala, kao i da je koristio vijagru, ali nikada kondom. Lekari koji su pregledali devojčicu kažu da je njeno telo izobličeno od zlostavljana, a da su psihičke traume neopisive. Svi koji su uključeni u istragu se nadaju da će Kruz konačno biti uhapšen i skinut sa vlasti. (Espreso.co.rs/Dailymail.co)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.