SVET ULAZI U PERIOD OD 7 GODINA VELIKE PATNJE: Novo trabunjanje ludog proroka i briljantan odgovor NASA!
Foto: Pixabay

prorok apokalipse

SVET ULAZI U PERIOD OD 7 GODINA VELIKE PATNJE: Novo trabunjanje ludog proroka i briljantan odgovor NASA!

Mid tvrdi da će se uskoro na Zemlji odigrati "nebeski rat", a Antihrist će se uzdići i predvodiće Novi svetski poredak

Objavljeno:

Kao da nije dovoljno budalaština koje zagađuju svet, užas postmodernog izjednjačavanja istine i neistine bogato koriste razni proroci i slični prevaranti, i postižu medijsku pažnju naklapanjima o "kraju sveta".

Jedan od njih, Dejvid Mid, ovih dana ne silazi sa naslovnica svetskih medija, pošto je najavio "sedam godina velike patnje", i "jelisejske ratove" u toku kojih će "trećina planete biti uništena".

Čovek, očigledno inteligentni hipokrit, iskoristio je činjenicu da postoje tenzije na raznim krajevima sveta i realna opasnost od ratnog sukoba, i pretvorio ih u pažnju/slavu/novac.

Mid je predvideo da će "kraj sveta" početi krajem oktobra, kad Zemlja bude ušla u period uništenja koji će trajati 7 godina.

Za ovo vreme, kaže Mid, na Zemlji će se odigravati "nebeski rat", a Antihrist će se uzdići i predvodiće Novi svetski poredak.

Inače, Mid je ranije ove godine najavio da će kraj sveta da se desi 23. septembra.

Treba li reći da je promašio? On, međutim, tvrdi da nikad nije pomenuo taj datum.

Mid je napisao knjigu u kojoj tvrdi da će mitski svemirski objekat, planeta Nibiru, naleteti na Zemlju i izbrisati ljude sa trećine Zemljine površine.

- Nije kraj sveta, nego kraj ovakvog sveta kakav poznajemo. Kao što je predviđeno u Bibliji. Sve će se promeniti - rekao je Mid za Russia Today.

NASA je, kako ova glupost ne bi ostala bez odgovora, izdala saopštenje u kojem se kaže da "planeta X, ili Nibiru, ne postoji, i da je sve samo igra na internetu".

- Da takva planeta postoji, astronomi bi je videli pre nekoliko decenija, a da treba da udari u Zemlju krajem oktobra, već bi bila vidljiva, i to golim okom - izjavili su iz NASA.

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.