Prodao džip, a nije ni sanjao da će njegov auto postati paklena mašina džihadista! (VIDEO)

Dozlogrdilo mu zbog auta

Prodao džip, a nije ni sanjao da će njegov auto postati paklena mašina džihadista! (VIDEO)

Vodoinstalater Mark Oberholcer našao se na pravim mukama kada se na jednom od propagandnih snimaka Islamske države pojavio džip na čijim vratima je pisalo njegovo ime.
Objavljeno: 23:15h

Oberholcer je prodao džip kompaniji za preprodaju vozila "Teksas Ford", koja je zatim preprodala automobil bez uklanjanja reklame sa vodoinstalaterovim imenom i brojem telefona. A onda je otkrio strašnu činjenicu kada je objavljena fotografija na kojoj džihadisti ispaljuju protivavionske hice sa njegovom vodoinstalaterskog džipa. Oberholcer kaže da mu se život od tog trenutka pretvorio u pakao. - Ispod fotografije je pisalo "koristimo vodoinstalaterski džip protiv vladinih snaga u Alepu". Do kraja tog dana, primio sam skoro 1.000 pretećih poziva iz cele SAD. To je bilo traumatično, pretili su mi smrću, paljenjem radnje, kao i da će mi povrediti porodicu - rekao je Mark Oberholcer, koji je podneo tužbu protiv "Teksas Forda", koji je njegov džip očigledno prodao teroristima.

preseli
porodicom maltretiranje FBI i Državna bezbednost SAD "snažno preporučili da se dobro pripazi, jer ima mnogo ludaka koji bi mogli da ga povrede".
Oberholcer od "Teksas Forda" traži odštetu od milion dolara zbog "prevare, nanošenja duševnog bola, nezakonite distribucije kompanijskog loga i klevete. Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.