CEO SVET PLJUJE KRALJA INSTAGRAMA! Ženu pored njega metak je pogodio u glavu. Umesto da joj pomogne, uradio je nešto odvratno! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/danbilzerian

iznenadio sve

CEO SVET PLJUJE KRALJA INSTAGRAMA! Ženu pored njega metak je pogodio u glavu. Umesto da joj pomogne, uradio je nešto odvratno! (VIDEO)

Ovaj postupak ozbiljno preti da naruši reputaciju Dan Bilzeriana

Objavljeno: 12:37h

Dan Bilzerian je svetsku pupularnost i 23 miliona pratilaca na Instagramu stekao zahvaljujući tome što je uvek okružen ženama, a njegova kuća puna je oružja.

On redovno postavlja fotografije, na kojima uživa u divljini sa mnoštvom devojaka, "igra se" sa svojim arsenalom pušaka, a njegov biceps veličine je njihovih butina.

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

"Moj najveći strah je da će mi neko provaliti u kuću, a ja neću moći da odlučim kojim pištoljem da ga upucam", napisao je Bilzerian ispod jedne od fotografija svog oružja.

U nedelju uveče, Dan Bilzerian je bio u Las Vegasu za vreme masakra, nezapamćenog u modernijoj istoriji SAD-a. Kako je rekao, ženu pored njega pogodio je metak u glavu.

Dok je hodao između leševa koji su ležali po pločniku, okrenuo je kameru prema sebi, ponestajao mu je dah, i u početku je pokušao da opravda imidž koji je godinama gajio na društvenim mrežama.

"Pokušavam da uzmem pištolj" - kaže on u klipu. "Ja sam se je**no vratio nazad...Video sam devojku koja je upucana u glavu, njen je**ni mozak je visio iz glave."

Na sledećem snimku, koji je kratko bio postavljen na Bilzerianovom Instagram nalogu i od tada kruži Internetom, on stoji ispred policijskih svetala i izgleda prilično zbunjeno.

"Imaju jednog od momaka" kaže on u sledećem snimku, bez besa u glasu i pištolja u blizini. "Vraćam se nazad, mislim da ne mogu mnogo toga da uradim".

Bilzerian koji u početku nije bio dostupan za komentare, kasnije je tvrdio da je te noći pomogao povređenoj ženi, u maskru tokom kojeg je ubijeno 58, a ranjeno nekoliko stotina ljudi.

Ipak, ovo nije prvi put da su određeni događaji bacili senku na Bilzerianovo predsatavljanje na Instagramu. Međutim nijedan od njih nije bio dovoljno strašan da naruši njegovu popularnost, dok ovaj iz Las Vegasa ozbiljno preti da ugrozi njegovu reputaciju.

Postupak Dan Bilzeriana naišao je na osudu, pa je njegov Instagram profil pretrpan negativnim komentarima.

Međutim, on ne zvuči kao da oseća potrebu da se pravda.

Kako je izjavio za Pipl, Bio je na Ruti 91 Kantri festivala, provodio je vreme sa pevačem, kada se začula pucnjava sa 32. sprata hotela Mandalej Bej.

"Bio sam prilično smiren, s obzirom na situaciju, ali sam definitivno pobegao na sigurno" - reko je Bilzerian za Pipl.

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

On je zaista video ženu koja je upucana u glavu, rekao je za magazin, a drugu povređenu ženu odveo je u bolnicu, nakon čega se vratio na mesto pucnjave, sa pištoljem kako je obećao.

Do tada je policija držala stvari pod kontrolom, tako da se vratio kući, izjavio je Bilzerian.

"Mislim da nije bilo herojski" - okarakterisao je Bilzerian svoje postupke za Pipl, "samo sam želeo da uradim pravu stvar," dodao je on.

(Espreso.co.rs/The Washington Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.