NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Tramp je rekao da bi "bez oklevanja" imao seks sa pokojnom princezom, ali da bi je pre toga poslao na jedno mesto! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Hot news 24h Today

INTERVJU 1997. NAKON SMRTI PRINCEZE DAJANE

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Tramp je rekao da bi "bez oklevanja" imao seks sa pokojnom princezom, ali da bi je pre toga poslao na jedno mesto! (VIDEO)

Tramp u intervjuu koristi engleski termin 'nailing', što je žargonski izraz za upuštanje u seksualne odnose

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp još jednom je šokirao javnost svojim vulgarnim rečnikom, ovaj put otkrivši svoje fantazije o seksualnom odnosu sa princezom Dajanom.

U nedavno objavljenom intervjuu između Trampa i američkog radio di-džeja Hauarda Sterna, snimljenog nekoliko meseci nakon smrti princeze Dajane 1997. godine, može se čuti kako se dvojica muškaraca šale u vezi sa testiranjem na HIV, pre nego što Tramp kaže da bi rado spavao sa pokojnom princezom Dajanom.

(Tramp u intervjuu koristi engleski termin 'nailing', što je žargonski izraz za upuštanje u seksualne odnose). "Ali, prvo bih joj rekao 'Želimo da te malo pregledamo'", rekao je Tramp.

U drugom intervjuu sa Sternom koji je snimljen 2000. godine, Tramp je izjavio da bi 'bez oklevanja' imao seks sa Dajanom, upućujući joj kompliment da izgleda kao 'supermodel', i dodajući da je bila 'luda, ali da su to samo minorni detalji'. Predsednik je takođe pokazao veliko samopouzdanje kada je reč o 'odvlačenju Ledi Di u krevet'. Na Sternovo pitanje 'Zašto ljudi misle da je egoistično što kažes da bi je odveo u krevet? Da li misliš da bi uspeo u tome?', Tramp je odgovorio: "Mislim da bih".

Uprkos njegovom vulgarnom rečniku, Tramp je princezi Dajani uputio i nekoliko komplimenata, nazivajući je 'veličanstvenom ženom'. U svojoj knjizi "The Art of the Comeback", napisao je: "Nisam mogao da ne primetim kako je dopirala do srca ljudi. Osvetlila bi prostoriju svojim šarmom, svojim prisustvom. Bila je predivna princeza - žena iz snova."

Predsednik Tramp je čak Dajani poslao ogroman buket cveća za njen 35. rođendan, nedugo nakon što se razvela od princa Čarlsa.

Princeza Dajana poznata je po svom humanitarnom radu sa pacijentima obolelim od HIV-a i side, a 1987. godine, svet su šokirale fotografije na kojima se može videti kako se rukuje sa pacijentima bez rukavica. Ovaj potez smatra se ogromnim korakom napred u suzbijanju stigme koja je u to vreme pratila obolele.

(Espreso.co.rs / METRO.CO.UK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.