Preti mu dve godine zatvora, jer se carski gostio u zatvorenom restoranu! (FOTO)

jeo pa malo prilegao

Preti mu dve godine zatvora, jer se carski gostio u zatvorenom restoranu! (FOTO)

Jedan Čeh zaključao se u toaletu praškog restorana, čekao da svi zaposleni odu kako bi na miru mogao da uživa u đakonijama
Objavljeno:

Čak dve godine zatvora preti jednom lopovu koji se preko noći sakrio u restoranu u Pragu da bi na miru mogao da krade. On nije mogao da odoli pečenim guskama, pačetini, kiselim krastavčićima i dobrom vinu, pa je carsku gozbu završio tek ujutru, kada ga je našla čistačica i pozvala policiju. Njam njam, mljac mljac: Ko su najslađi lopovčići interneta? (VIDEO)

Čeh star 48 godina sakrio se u nedelju u toaletu restorana i sačekao da svi zaposleni odu i zaključaju restoran, a zatim počeo da krade stvari iz ormana zaposlenih. Ukrao je i flašu piva i tortu sa jagodama i restoranu napravio štetu od 870 evra.
- Dok je tako krao našao je namirnice spremne za naredni dan. Pečene guske, tri patke, teglu krastavaca, šest kilograma guščije masti i džigerice, puter. Sve te namirnice ne samo da je raspakovao, nego je svaku probao, a zatim odbacio - kazao je češkim medijima portparol policije.
Kada je štrpnuo od svega pomalo i otvorio nekoliko flaša vina, video je da nema načina da izađe iz zaključanog restorana, pa je umoran je prilegao do jutra dok ne dođe osoblje i otključa restoran.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.