NESREĆA KOJU NEMAČKA NE PAMTI! Porodica nestala za par sekundi, VATROGASCIMA POZLILO!
Foto: ap

užas!

NESREĆA KOJU NEMAČKA NE PAMTI! Porodica nestala za par sekundi, VATROGASCIMA POZLILO!

Svedoci kažu da ovakav prizor nisu videli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica

Objavljeno:

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je nemačku javnost.

IMA I MRTVIH! Nevreme u Poljskoj nosi sve pred sobom! (FOTO)

Nemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. U samo jednoj sekundi zbrisana je sa lica zemlje mlada petočlana porodica iz okruga Konstance koja se vraćala s izleta. Nisu ni slutili da će im to biti poslednji dan u životu. U nesreći su stradali jednomesečni dečačić, njegova dvogodišnja sestra, njihovi mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17).

Svedoci kažu da ovakav prizor nisu videli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica.

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil "VW golf". Kako tvrde svedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko "golfa".

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa... Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživeli šok videvši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su videli.

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila peteročlana porodica. Prizor je bio stravičan, a tela poginulih bila su izmešana sa delovima automobila, lima i gvožđa. Bila su neprepoznatljiva. Vatrogasci su morali da režu automobil na delove kako izvadili komade smrskanih tela nastradalih.

Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povređeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.