Ti si luda, i sa niskim koeficijentom inteligencije! Tramp brutalno izvređao novinarku! (FOTO)
Foto: EPA / Molly Riley

bez milosti!

Ti si luda, i sa niskim koeficijentom inteligencije! Tramp brutalno izvređao novinarku! (FOTO)

Novinarka koja se poslednja našla na meti Trampa radi zajedno sa svojim verenikom Džoom Skarboroum u emisiji "Morning Džo", prenosi Glas Amerike

Objavljeno: 10:20h

Predsednik SAD Donald Tramp nastavio je napade na medije. Rugao se poznatoj TV voditeljki jutarnjeg programa na TV MS NBC Miki Bžežinskoj na Tviteru.

Novinarka koja se poslednja našla na meti Trampa radi zajedno sa svojim verenikom Džoom Skarboroum u emisiji "Morning Džo", prenosi Glas Amerike.

"Čuo sam da slabo gledana emisija 'Morning Džo' loše govori o meni. (Ja je ne gledam više). Pa kako su onda luda Mika, sa niskim koeficijentom inteligencije, i psihopata Džo tri noći zaredom, uoči Nove godine, dolazili u Mar-a-Lago i insistirali da mi se pridruže. Njoj je lice bilo jako krvavo od fejs-liftinga. I odbio sam ih!", napisao je predsednik SAD na Tviteru. Par je saopštio da su odlazili u Mar-a-Lago, Trampovo imanje na Floridi, da ugovore intervju s njim mesec dana pre inauguracije. Iako se Tramp pojavljivao u njihovoj emisiji pre nego što je i zvanično stupio na dužnost, otkad su počeli da ga kritikuju, on je krenuo u napade na njih. Direktor za komunikacije Bele kuće Den Skavino takođe se uključio u Tviter prepisku i napisao da su "glupa Mika i njen ljubavnik, ljubomorni Džo, zbunjeni i tužni otkad im predsednik više ne odgovara na pozive. Ludo". Televizija NBC, na kojoj se emituje emisija "Morning Džo" u saopštenju navodi da je "tužan dan za Ameriku u kome predsednik provodi vreme u maltretiranju, laganju i sitnim ličnim napadima, umesto da radi svoj posao."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.