Teroristi, kakvo biste oružje? Imamo kalašnjikov za 700 evra, pištolj za 150 (FOTO)

pištolj u sendviču

Teroristi, kakvo biste oružje? Imamo kalašnjikov za 700 evra, pištolj za 150 (FOTO)

Evropa se dugo plašila bombaških napada terorista ali nedavni napadi džihadista ukazuju na to da se sve više koriste, daleko pristupačnije i jeftinije, vatreno oružje
Objavljeno:

Anonimni Srbin, sa ratnim imenom "Nemac", veteran iz jugosovenskih ratova, rekao je u intervjuu za agenciju Rojters, da poznaje ljude koji bi mogli bez problema bilo gde u Evropi da ga isporuče oružje i to baš onakvo kakvo su teroristi koristili u terorističkom napadu u Parizu, iako se on sam ne bavi švercom. To oružje naziva "zaostavštinom jugoslovenske armije". Ovo je kalašnjikov iz Kragujevca kojim su teroristi u Parizu napravili masakr! (FOTO) (VIDEO) Evropa se dugo plašila bombaških terorističkih napada, ali nedavni napadi francuskih i belgijskih džihadista ukazuju na to da se sve više koriste vatreno oružje, jer je daleko pristupačnije. To je navelo policijske stručnjake da posebno obrate pažnju na kanale kojima ono dospeva u srce Evrope.

Wikipedia
- Ima dosta kutaka u automobilu ili kamionu u kojima mogu da se sakriju delovi pištolja ili puške. Šverceri ih često sakrivaju u rezervoar za gorivo - kaže ovaj ratni veteran. Njegov prijatelj, koji se predstavio kao Milan, izneo je cenovnik.
- Za 700 evra možete dobiti kalašnjikov jugoslovenske proizvodnje. Albanske i kineske verzije ove puške, koje stižu iz Tirane, nešto su jeftinije. Automatske puške koje je teže sakriti, koštaju više. Pištolji su prilično jeftini, koštaju oko 150 evra - izjavio je on.
Neimanovani policijski službenik iz Srbije, rekao je da se u najboljem slučaju otkrije samo 30 odsto švercovanog oružja. On je naveo da su carinici imali slučaj sa čovekom koji je u rezervoaru automobila prenosio 20-ak pištolja, kao i da je bilo je pokušaja da se pištolj sakrije i u sendvič. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.