Završena drama u Melburnu: Eksplozija, dve osobe ubijene!
Foto: Ap/Julian Smith

posle londona

Završena drama u Melburnu: Eksplozija, dve osobe ubijene!

Australijska policija saopštila je na Tviteru da je talačka kriza u Melburnu rešena i da je ubijen čovek koji je držao ženu protiv njene volje u stanu

Objavljeno: 12:47h

Policija je pozvana u predgrađe Brajton nakon navoda da je odjeknula jaka ekplozija u jednoj zgradi. Policija je upozorila građane da izbegavaju tu oblast, a ubrzo su mediji javili da se čula pucnjava.

List "Australijen" prenosi da su u pucnjavi tokom talačke krize u predgrađu Brajton poginule dve osobe, a da su dva policajca povređena.

ISPLIVAO SNIMAK! Vidi se i čuje okršaj policije i terorista u Londonu! (VIDEO)

Australijska policija saopštila je na Tviteru da je talačka kriza u Melburnu rešena i da je ubijen čovek koji je držao ženu protiv njene volje u stanu.

- Policija je zatekla upucanog muškarca u foajeu zgrade, a policijske ekipe pokušavaju da pregovaraju sa zabarikadiranim napadačem. Veruje se da je žena zatočena sa napadačem u stanu. Putevi ka toj oblasti su zatvoreni a policija savetuje građane da izbegavaju tu oblast - saopštila je policija. U medijima su se pojavili navodi da policija istražuje povezanost talaćke krize sa terorizmom, a "Seven njuz Melburn" javlja da je njihova redakcija dobila poziv u kom je rečeno: "Ovo vam je za Islamsku državu".

U pozadini se čuo glas uznemirene žene.

Za sada nema zvanične potvrde o autentičnosti poziva.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.