Besni Republikanac: Nasrnuo na novinara i slomio mu naočare!(VIDEO)
Foto: Reuter

Ništa novo

Besni Republikanac: Nasrnuo na novinara i slomio mu naočare!(VIDEO)

Sukob kandidata republikanaca u državi Montani za člana Kongresa Grega Djanfortea i novinara Bena Džejkobsa dogodio se sinoć, tokom predizbornog skupa organizovanog u republikanskom štabu u Bozmanu

Objavljeno:

Policija je optužila kandidata za Kongres američke Republikanske stranke za fizički napad posle okršaja s novinarom lista Gardijan koga je navodno bacio na zemlju i slomio mu naočare.

Sukob kandidata republikanaca u državi Montani za člana Kongresa Grega Djanfortea i novinara Bena Džejkobsa dogodio se sinoć, tokom predizbornog skupa organizovanog u republikanskom štabu u Bozmanu, u Montani, prenosi danas britanski list Gardijan. Sa žurke na sastanak s Vučićem: Edi Rama stajlingom nasmejao ceo svet, a patike su mu tek PRAVI HIT! (FOTO) "Greg Djanforte me je bacio na zemlju i slomio mi naočare", napisao je novinar Ben Džejkobs na svom Tviter nalogu. Incident se dogodio pošto je novinar postavio pitanje o zdravstvenom sistemu.

Gardijan navodi da je republikanski kandidat telom naleteo na njega i srušio ga uzvikujući "Nosi se odavde". Drugi prisutni su potvrdili njegovu priču. Novinar Bazfida (BuzzFeed) Aleksis Levinson je preko Tvitera napisao da je Džejkobs ušao u sobu gde je ekipa lokalne televizije bila postavljena za intervjuu sa republikanskim kandidatom i da je odjednom čuo da je nešto tresnulo i video noge novinara u vazduhu kad je pao na zemlju. Novinarka Foks Njuza je navela da je Djanforte zgrabio Džejkobsa za vrat sa obe ruke i srušio ga na pod, kada mu je ovaj postavio pitanje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.