ULETELA NA SVADBU I KIDNAPOVALA MLADOŽENJU: Da li je ovo najluđa bivša devojka na svetu? (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Pazi kome se zameraš

ULETELA NA SVADBU I KIDNAPOVALA MLADOŽENJU: Da li je ovo najluđa bivša devojka na svetu? (VIDEO)

Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša devojka uletela sa pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju

Objavljeno:

- On mene voli i neće da me izda tako što će oženiti drugu, vikala je devojka dok je vukla mladoženju što dalje od mlade.

Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša devojka uletela sa pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju pre nego što je izgovorio sudbonosno "da".

VRAGOLASTI VODITELJ! U prenosu uživo uhvatio prolaznicu za grudi! Posle ovoga, osmeh se pretvorio u nešto drugo! (VIDEO) On je u pratnji dvojice naoružanih muškarca uletela na proslavu i mladoženji prislonila pištolj uz glavu, dok su njeni saučesnici držali ostale na nišanu.

- Ovaj muškarac mene voli. Ovo je izdaja što ženi drugu. Neću to dozvoliti, urlala je bivša dok je mladoženju vukla ka kolima.

Saučesnici su joj pomogli da ugura mladoženju u vozilo i otišli su u nepoznatom pravcu. Potraga za nesrećnim mladićem i dalje traje. Kako pišu mediji, mladoženja Ašok Jadav je svog kidnapera upoznao pre nekoliko meseci na poslu i navodno su imali ljubavnu aferu. Spekuliše se da su se čak i krišom venčali, ali da ju je Ašok pod pritiskom porodice napustio i obećao se drugoj. (Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.