UHAPŠEN UJAK MALE MARIJE ČIJE JE TELO PRONAĐENO NOĆAS: Sumnja se da ju je SILOVAO I UBIO, a evo gde je UHVAĆEN
Ubijena devojčica, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

NEZAPAMĆENI HOROR

UHAPŠEN UJAK MALE MARIJE ČIJE JE TELO PRONAĐENO NOĆAS: Sumnja se da ju je SILOVAO I UBIO, a evo gde je UHVAĆEN

U pitanju je muškarac star 32 godine, a devojčica je sinoć krenula iz svoje kuće ka njegovoj oko 20 časova, jer su je roditelji poslali

Objavljeno:

Ujak osmogodišnje devojčice Marije iz Botošana, čije beživotno krvavo i polunago telo je noćas pronađeno u žbunju u ataru sela Jijia je uhapšen.

Upravo se ujak sumnjiči da je sinoć obljubio i ubio dete, koje je došlo kod njega kući. Prema navodima rumunskih medija, on je uhvaćen kada se vratio na mesto zločina.

U pitanju je muškarac star 32 godine, a devojčica je sinoć krenula iz svoje kuće ka njegovoj oko 20 časova, jer su je roditelji poslali. Međutim, kako se dete nije vratilo kući, otac i majka su pozvali policiju. Usledila je opsežna potraga za detetom, a njeno telo pronađeno je tokom noći u ataru sela.

Dete je navodno bilo polunago i krvavo, a glavni osumnjičeni za obljubu i ubistvo je njen ujak, koji je nestao nakon zločina.

Tokom čitave noći i jutra više od 100 pripadnika policije je tragalo za njim u radijusu od 40 kilometara. U potragu je bio angažovan i helikopter. Mediji javljaju da je uhvaćen kada se vratio na mesto zločina.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.