VERENIK JOJ UMRO NA DAN VENČANJA, A ONDA JE SAZNALA NJEGOVU GROZNU TAJNU: "Izgubila sam sve, ceo život"
Kejtlin Palmijeri i Erik, Foto: Printscreen/Instagram/Kaitlin Palmieri

tuga

VERENIK JOJ UMRO NA DAN VENČANJA, A ONDA JE SAZNALA NJEGOVU GROZNU TAJNU: "Izgubila sam sve, ceo život"

Erik je trebalo da proslavi svoj 37 rođendan, a baš tog dana Kejtlin je saznala da ju je ljubav njenog života varala

Objavljeno:

Kejtlin Palmijeri i njen verenik Erik zakazali su svadbu u avgustu 2020. godine, ali je Erik, nažalost, preminuo na dan venčanja od posledica srčanog udara. Kako kaže, ništa nije moglo da je pripremi na njegovu smrt, ali ni na stvari koje je saznala kada je preminuo.

Naime, 20. novembra 2023. godine, Erik je trebalo da proslavi svoj 37 rođendan, a baš tog dana Kejtlin je saznala da ju je ljubav njenog života varala.

Na društvenim mrežama, Kejtlin je videla objavu posvećenu njenom preminulom vereniku, a onda je krenula da je istražuje ko je osoba koja se setila njegovog rođendan i posvetila mu objavu.

Prema njenim rečima, nešto joj nije davalo mira, te je odlučila da joj se javi i upita kako zna Erika. Tada je saznala da je Erik bio u paralelenoj vezi sa njom.

"Želela sam da eksplodiram od besa. Osećala sam se kao da sam zarobljena emotivno i da ne mogu nigde da pobegnem. Njega nije bilo više, pitanja ostaju bez odgovora, a moj bes ostaje da čuči u meni. Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina. Ali, u dubini duše sam znala da jeste", priča ona,

Žena koja mu je posvetila objavu poslala je Kejtlin sve fotografije i snimke koje je imala sa Erikom.

"Plakala sam prvih nekoliko dana. Jednostavno se ne može poreći njegovo patološko, narcisoidno ponašanje. Nisam mogla da pogledam sebe u ogledalu, a ni svoje roditelje u oči. Oni su se u svojim kasnim sedamdesetim godinama toliko zalagali za nas i naš zajednički život", objašnjva.

Kada je saznala za preljubu, Kejtlin se iselila iz zajedničkog stana i otišla kod svojih roditelja, koji su joj pomogli da se izbori sa depresijom i anksioznošću.

"Izgubila sam sve, čak i ona lepa sećanja na njega i na nas, počela su da se gube. To je njegova krivica. Imam svako pravo da budem ljuta, onoliko koliko osećam da treba", zaključila Kejtlin.

Bonus video:

09:39

MILICU VERENIK OSTAVIO MESEC DANA PRE SVADBE JER JE IMALA 135 KILA! Onda je proradio INAT: Sad ima 70 manje i izgleda NEVEROVATNO

(Espreso/NYpost/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.