ČULA NEOBIČNE ZVUKOVE KOJI DOPIRU IZ SOBE, PA ISPOD KREVETA UGLEDALA ŠOK PRIZOR: Odmah je pozvala policiju! (VIDEO)
Devojka pronašla muškarca ispod kreveta, Foto: Printscreen/TikTok/thehodgepodgeplace

BIZARNA SITUACIJA

ČULA NEOBIČNE ZVUKOVE KOJI DOPIRU IZ SOBE, PA ISPOD KREVETA UGLEDALA ŠOK PRIZOR: Odmah je pozvala policiju! (VIDEO)

Sve je bilo u savršenom redu, dok jednog dana nije počela da čuje neobične zvukove koji dopiru iz sobe

Objavljeno:

Tiktokerka pod nazivom “K” objavila je video vrlo bizarne situacije. Naime, prema njenih rečima, ispod svog kreveta pronašla je nepoznatog muškarca, koji je tamo bivao, ni manje ni više, nego četiri meseca.

Kako ona objašnjava, a prenosi Mirror, žena je kupila kuću, kada je imala 26 godina, i tamo živi sa svoje dvoje dece. Sve je bilo u savršenom redu, dok jednog dana nije počela da čuje neobične zvukove koji dopiru iz sobe.

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

Kako je objasnila, ona često prenoći kod svojih roditelja, jer joj oni čuvaju decu dok je na poslu, na kom provodi između 80 i 90 sati, pa zbog toga nije toliko vremena provodila u svojoj kući.

Šokantan prizor

Međutim, dok je jednog dana odmara u svom domu, začula je čudne i nepoznate zvukove. Isprva je pomislila da je samo miš, ali ono što je zatekla niko nije mogao ni da pretpostavi.

Pogledala sam ispod kreveta i ugledala čoveka u farmerkama. Izjurila sam napolje i odmah pozvala policiju”, objasnila je “K”.

Čekajući policiju, nepoznati čovek je nonšalantno obuo cipele i bez ikakve nervoze samo izašao iz njene kuće i odšetao u nepoznato.

Kako je objasnila dalje, pregledala je svaki kutak kuće i shvatila da je neko koristio njeno kuhinjsko posuđe kao i da joj nisu sve stvari na broju.

Sve je priznao...

Nedugo zatim, policija je uhvatila nepoznatog muškarca, za kog se ispostavilo da i nije toliko stran tiktokerki. Naime, misteriozni čovek je zapravo išao u srednju školu sa njenim bratom.

Priznao je da je boravio u mojoj kući četiri meseca. Ulazio je kad nismo bili tu. Koristio je naš tuš, jeo hranu”, kazala je.

Tiktokerka, takođe, navodi da je on najverovatnije sada skvoter, za koje nije strano da nastanjuju kuće i stanove bez dozvole.

Bonus video:

02:22

TRAGIČNA SUDBINA KOJA TERA SUZE NA OČI! Muzičar izgubio ćerku i sestru, pa ostao beskućnik OSTALA MU JE SAMO JEDNA OPCIJA ZA ŽIVOT

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.