POLICIJA OBJAVILA PORUKE KOJE JE ŽENA RAZMENILA SA MUŽEM PRE NEGO ŠTO JE UBILA SEBE I SINA (3): Ono što piše...
Majka i sin, Foto: Bexar County Sheriff's Office

TRAGEDIJA

POLICIJA OBJAVILA PORUKE KOJE JE ŽENA RAZMENILA SA MUŽEM PRE NEGO ŠTO JE UBILA SEBE I SINA (3): Ono što piše...

Policija je došla do redosleda događaja koji su prethodili ubistvu i samoubistvu

Objavljeno:

Policija je objavila poruke koje je Savana Kriger (32) razmenila sa njenim mužem neposredno pre nego što je ubila sina Kaidena (3), kog je prvo naterala da se oprosti od oca, a potom izvršila samoubistvo u parku u Teksasu.

Kako prenose mediji, policija je došla do redosleda događaja koji su prethodili ubistvu i samoubistvu, kao i do poruka koje je Savana slala mužu u kojima ga krivi da ih "ostavio zbog guzice" aludirajući na ljubavnicu koju je navodno imao.

"Ostavio si nas zbog guzice. Tata nas je ostavio zbog neke žene koju je upoznao na internetu, ajde objasni sinu zašto nisi ovde", navodi se u poruci koju je Savana poslala mužu.

Ubijeni dečak (3)
Ubijeni dečak (3)foto: Bexar County Sheriff's Office

Prvobitno je Savana, tokom razgovora koji je trajao dva minuta i 13 sekundi svom mužu rekla da "nema kod kuće ništa, i zaista nemaš, nećeš imati ništa na kraju sutrašnjeg dana".

Podsetimo, Salazar je rekao da je Savana napustila posao u 12:49 časova i otišla do kuće njenog bivšeg muža u Verde Boskeu, gde je navodno oštetila njegove lične stvari dok je muškarac bio na poslu.

Nakon toga se vratila u svoju kuću u Dovers Den, San Antonio, gde je ispalila dva hica u njihov venčani portret. Kasnije je istragom utvrđeno da su to iste čaure kao i one koje su bile u pištolju iz kojeg je ubijen dečak i kojim je počinila samoubistvo.

Savana
Savana foto: Bexar County Sheriff's Office

Muž je odmah prijavio slučaj policiji, a žena mu je u međuvremenu poslala poruku sa tekstom koji je glasio: "Kaži ćao svom sinu".

Tela Savane i Kejdena pronađena su u jarku 19. marta oko 19 sati nakon poslatog video-snimka.

Bonus video:

04:51

Obraćanje predsednika Vučića iz Njujorka

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.