IGORU (16) RODITELJI ODUZELI TELEFON, A ON IH UBIO! Rečenica koju je rekao pred policijom ledi KRV U ŽILAMA
Porodica, Foto: Društvene mreže

UŽASAVAJUĆE

IGORU (16) RODITELJI ODUZELI TELEFON, A ON IH UBIO! Rečenica koju je rekao pred policijom ledi KRV U ŽILAMA

Maloletni višestruki ubica je policiji rekao da je posle prva dva ubistva (očuha i sestre) jeo pored njihovih tela, a zatim je otišao u teretanu

Objavljeno: 13:54h

Vest iz Brazila da je 16-godišnji Igor Gomez ubio članove svoje porodice jer su mu oduzeli mobilni telefon izazvala je šok. Još veći šok izazvala je rečenica koju je maloletni ubica izgovorio pred policijom prilikom hapšenja: „Ponovo bih to uradio“!

Trostruki zločin dogodio se prošlog petka u podne kada je Igor najpre ubio svog očuha, 57-godišnjeg Isaka Tavaresa, pucajući mu u leđa u kuhinji njihove kuće u Sao Paulu.

Odmah zatim, Igor je ubio svoju sestru Letisiju. Nesrećna devojka je čula pucanj i uletela u kuhinju, a Igor joj je uperio pištolj u lice i usmrtio je. U vreme dvostrukog ubistva Igorova majka Solanž Gomez (50) nije bila kod kuće. Kad se oko 19 sati vratila i zatekla nepomično telo svog supruga, nije mogla da dođe sebi od šoka. Potresnu scenu ugledala je pošto ju je sin, koji ju je dočekao u garaži, odveo do kuhinje, a onda joj pucao u leđa.

Porodica
Porodicafoto: Društvene mreže

Prema policijskim izvorima, Igor Gomez je ubio svoje roditelje jer su ga „nazvali klošarom i uzeli mu mobilni telefon kako ne bi mogao da koristi uređaj za školsku prezentaciju”.

Maloletni višestruki ubica je policiji rekao da je posle prva dva ubistva (očuha i sestre) jeo pored njihovih tela, a zatim je otišao u teretanu. Kad se vratio kući, počinio je još jedan zločin: u garaži je dočekao majku, otpratio je u kuhinju i tamo joj je pucao u leđa.

Policija je bila posebno užasnuta zbog činjenice da je upravo Igor Gomez dva dana pošto je ubio članove svoje porodice pozvao policiju i upozorio da se nešto dešava u njegovoj kući, jer su muve počele da se skupljaju iznad tela Igorovih žrtava.

Vlasti razmatraju da 16-godišnjak bude podvrgnut psihijatrijskom pregledu kako bi se utvrdilo da li bi trebalo da bude smešten u psihijatrijsku ustanovu. Istovremeno mu pretražuju mobilni telefon i kompjuter da bi proverili da li je možda imao saučesnika u ovom stravičnom trostrukom zločinu.

Bonus video:

06:00

MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA

(Espreso/Blic/Protothema. gr/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.