ERDOGAN POBESNEO KAO NIKADA DO SADA! Turčin nije imao MILOSTI - da li je moguće da je ovo IZAŠLO U JAVNOST?!
Redžep Tajip Erdogan, Foto: EPA / STR

novi momenti

ERDOGAN POBESNEO KAO NIKADA DO SADA! Turčin nije imao MILOSTI - da li je moguće da je ovo IZAŠLO U JAVNOST?!

Erdogan potvrdio da je više od 1.000 članova Hamasa na hospitalizaciji u Turskoj

Objavljeno: 13:15h

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio da ne smatra članove Hamasa, tu palestinsku islamističku organizaciju terorističkom.

"Tako mnogo članova Hamasa je ubijeno. Čitav Zapad ih napada svim vrstama oružja i municije", rekao je turski lider novinarima i ponovio da je Hamas organizacija otpora, prenosi Frans pres.

Erdogan je posle razgovora sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisom u Ankari takođe rekao da mu je žao što Grčka smatra Hamas terorističkom organizacijom.

Redžep Tajip Erdogan i Kirijakos Micotakis
Redžep Tajip Erdogan i Kirijakos Micotakis

Hamas ima kancelariju u Turskoj otkako je ta zemlja doprinela postizanju sporazuma da se posle pet godina zatočeništva oslobodi oteti izraelski vojnik Gilad Šalit u zamenu za više od 1.000 Palestinaca iz izraelskih zatvora, javljaju izraelski mediji.

Tu organizaciju, koja ima podršku Irana, Izrael, SAD, Velika Britanija, Australija, Kanada i Evropska unija, pored ostalih zemalja smatraju terorističkom.

Bonus video:

05:04

POSLEDNJI IZDISAJ: PALESTINCI OPKOLJENI! Ratni reporter iz Jerusalima tvrdi: Tamo je Hamas i 130 taoca, EVO KADA SE SVE ZAVRŠAVA

(Espreso / Beta / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.