PAR OBJAVIO DA ČEKA DETE, PA POKRENULI LAVINU KOMENTARA: Ona je starija 37 GODINA od njega, a sve zanima SAMO JEDNO
Šeril i Kuran, Foto: Printscreen/TikTok/oliver6060

ŠOK!

PAR OBJAVIO DA ČEKA DETE, PA POKRENULI LAVINU KOMENTARA: Ona je starija 37 GODINA od njega, a sve zanima SAMO JEDNO

Iako je razlika u godinama blizu četiri decenije, to ih ne sprečava da uživaju u zajedničkom životu

Objavljeno: 14:10h

Kažu da ljubav ne zna za godine i granice, pa su tom mišlju "krenuli" i Šeril i Kuran. Ona ima 63 godine, dok je on 37 godina mlađi, dakle Kuran ima 26.

Pored ljubavi koju gaje jedno prema drugom, žele da imaju i potomstvo. Stoga su angažovali surogat majku da im - rodi dete.

Oni su na "TikTok-u" najavili da očekuju prinovu, ali je ta njihova uzbudljiva najava otvorila Pandorinu kutiju. Mnogima je glavno pitanje kako je moguće da oni, sa tolikom razlikom u godinama, mogu da se ostvare kao roditelji, piše "Mirror".

- Konačno smo došli do toga da osnujemo porodicu - rekla je Šeril na snimku pokazujući test za trudnoću i objasnivši da su bili kod lekara za surogat i već su čuli prve otkucaje srca bebe. Njenu sreću je delio naravno i Kuran, govoreći "da konačno postaje otac i da jedva čeka da vidi bebu".

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Međutim, odmah ispod snimka počela je rasprava u komentarima kako se sve to izdogađalo.

Jedno od pitanja je kako je ona uspela da dobije dete, na šta su mnogi sugerisali da je možda "imala zamrznutu jajnu ćeliju". Ipak, svi su ostali bez odgovora jer se Šeril nije povodom ovoga oglašavala.

- Čestitam draga! Nikad nije kasno da se ostvariš kao majka. Obavezno potpiši ugovor sa partnerom da kasnije ne bi bilo problema - glasio je jedan od komentara.

Šeril već ima sedmoro dece i čak 17 unučića. Kuran obožava da se igra sa svima njima, a posebno pokazujući im slike sa ultrazvuka.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

(Espreso/Ona/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.