OGLASIO SE BRAT MUŽA ALBANKE KOJA SE BACILA U REKU SA DECOM: Izašao iz zatvora pre 3 dana, evo šta je imao da kaže!
Ergis Arazi, Foto: Printscreen/Društvene mreže

ALBANIJA

OGLASIO SE BRAT MUŽA ALBANKE KOJA SE BACILA U REKU SA DECOM: Izašao iz zatvora pre 3 dana, evo šta je imao da kaže!

On je rekao da se Alma već duže vreme lečila lekovima za stres i depresiju i dodao je da njegov brat Ergis Arazi nije vršio psihičko, a ni fizičko nasilje nad njom i decom

Objavljeno: 09:37h

Edison Arazi, brat optuženog za samoubistvo koje je izvršila njegova supruga Alma A. sa svoje troje maloletne dece, svedočio je da nije znao za sukobe u porodici njegovog brata.

On je rekao da se Alma već duže vreme lečila lekovima za stres i depresiju i dodao je da njegov brat Ergis Arazi nije vršio psihičko, a ni fizičko nasilje nad njom i decom.

"Nije tačno da je vršio psihičko ili fizičko nasilje"

- To je veoma ozbiljan događaj koji se desio u našoj porodici, jer druga dva tela još nisu pronađena, a dvoje je mrtvih. Želim da razjasnim da mog brata poznaje ceo Skadar jer je radio u prodavnici telefona. Nije tačno da je brat vršio psihičko ili fizičko nasilje nad našom snajom. Posle tragedije kupili smo četiri kovčega i ispratićemo snaju i decu na večni počinak. Bila je naša nevesta i voleli smo je i poštovali. Što se tiče incidenata, nije tačno da ju je brat zlostavljao - rekao je Edison A., brat osumnjičenog za samoubistvo Alme A. i troje dece.

Alma sa decom
Alma sa decomfoto: Printscreen/Facebook/AlmaBushatiArrazi

- Tužilaštvo nam je dalo dozvolu da brat dođe na sahranu, a policija mu nije dozvolila. Želim da apelujem na sve da ne žure i da nam daju vremena da istina o događaju izađe na videlo. Brat i njegova supruga su se odlično slagali i nisu imali problema kako sada svi govore. Želim da brat dođe kući i da sahranimo i drugu devojčicu čije telo je danas pronađeno.

"Moj brat nije nasilnik i to svi znaju"

- Činjenice su svuda, moj brat nije nasilnik i to svi znaju. Živeli smo zajedno u kući i da je bar jednom bilo nasilja ja bih ga osudio ili bi pokucao na vrata nekog udruženja ili našao neko rešenje. O svemu smo obavestili porodicu naše snaje, od prvog trenutka do sada. Danas nisu bili na sahrani, ali znamo da je njihova muka velika kao i naša i mi ih poštujemo - dodao je on.

Kako je brat osumnjičenog za samoubistvo Alme i troje dece rekao njihova snaja se dugo lečila lekovima za stres i depresiju.

- Snaja je dugo lečena lekovima za stres i depresiju. Događaj je veoma ozbiljan i mi smo veoma potreseni. I sam sam izašao iz zatvora pre tri dana. Proveo sam četiri godine u zatvoru i još ne znam šta sam uradio jer sam osuđen za posedovanje kanabisa, što nije tačno - rekao je.

"Čak i da je imao 20 veza, njen postupak ne može da se opravda"

Govoreći o sumnjama u preljubu, on je naveo da nije znao da njegov brat vara suprugu, ali prema njegovim rečima, "čak i da je imao 20 veza, postupak njegove snaje ne može da se opravda".

- Ne znam da je moj brat imao drugu vezu, ali ako je imao i 20 veza, taj postupak nikada nije opravdan jer je to ozbiljan događaj. Nisam siguran da li ju je varao - zaključio je.

Podsećanja radi, Alma A. (39) skočila je sa svoje troje dece u hladnu Bojanu, nakon, kako se sumnja, porodičnog nasilja koje je trpela.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno danas.

Muž Alme Arazi
Muž Alme Arazifoto: Printscreen/Društvene mreže

U traganju učestvuje i ribar koji je juče pronašao jednu od devojčica i koji je rekao da je potraga veoma komplikovana.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

Muž je zlostavljao?

Almina sestra je nakon obaveštenja da su ona i troje dece nestali otišla je u skadarsku policiju i ispričala da je Alma Arizi bila brutalno zlostavljana, zajedno sa svojom decom, od strane supruga.

Navodno on je planirao i da svoju ljubavnicu dovede kući.

Ergis Arazi, 31-godišnji suprug Alme Arazi i otac troje dece, uhapšen je juče pod optužbom za nasilje u porodici.

Bonus video:

51:43

USIJANJE 06.05.2024

(Espreso/Blic/EuroNews/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.