SVETLANA JE SA PROZORA SNIMILA SCENU KOJA JE ŠOKIRALA CELU ZEMLJU: Naježićete se kada vidite ŠTA RADI OVO DETE
Dete na prozoru, Foto: Printscreen/Instagram/svet_lanagolovchik

UŽASNA SCENA

SVETLANA JE SA PROZORA SNIMILA SCENU KOJA JE ŠOKIRALA CELU ZEMLJU: Naježićete se kada vidite ŠTA RADI OVO DETE

Svetlana je sve uspela da snimi i podeli na društvenim mrežama, a i opisala je ovu rizičnu situaciju

Objavljeno:

Kazahstanka Svetlana sasvim slučajno je u svom komšiluku primetila jezivu situaciju koja je lako mogla da ima tragičan kraj. Ova žena je, naime, kroz prozor primetila kako se dva dečaka igraju balonima u stanu preko puta, ali tako da se jedan od njih naginje preko otvorenog prozora, a deluje kao da ga sekunde dele od sigurnog pada.

Svetlana je sve uspela da snimi i podeli na društvenim mrežama, a i opisala je ovu rizičnu situaciju, koja se, srećom, nije završila kobno. Snimak je, inače, postao viralan i obišao je čitavu Evropu, a još je jedan u nizu dokaza da se mala deca ne smeju ostavljati bez nadzora ni na nekoliko sekundi, posebno ne na mestima gde postoji realna mogućnost za opasnost.

"Nismo mogli da ne vidimo ovu situaciju. Juče su u jednom od stanova ova dva dečaka bila prepuštena sami sebi. Videli smo decu kako bacaju balone kroz otvoren prozor, a njihovi roditelji nisu bili u blizini. Morali smo da im dovikujemo da se sklone sa prozora, jer nismo stigli da siđemo i da odemo do njih. Očigledno su roditelji čuli našu viku , pa su došli i sklonili decu i zatvorili prozor. Prosto sam ogorčena na ponašanje roditelja, kako su tako malu decu mogli da ostave samu pored prozora?", napisala je Svetlana.

Snimak je izazvao burne reakcije i kritike, a glavni problem je u konstrukciji prozora koji je postavljen prilično nisko, a pritom nema zaštitnu ogradu ili rešetke. Mnogi tvrde da ih je od prizora prošla jeza.

"Samo što nisam doživeo srčani udar dok sam ovo gledao", "Nije mi dobro od voog snimka", "Zašto neko uopšte drži širom otvorene prozore dok su mu deca u kući", "Tokom celog snimka strahovala sam za ovo dete", "Samo što mi srce nije stalo", "Šokiran sam da neki roditelj nije svestan postojećih opasnosti u svojoj kući", "Još jedan dokaz da morate da imate rešetke na prozoru, ako imate malu decu", "I posle roditelji kažu "nije me bilo sekund" kada im deca umru", samo su neki od komentara.

Bonus video:

00:03

Čovek šamara dete u marketu u Železniku

(Espreso/BlicŽena/Stefana Pavlović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.