PRONAĐENA ŠESNAESTOGODIŠNJA ĆERKA MILIJARDERA! Nedelju dana tragali za njom, evo gde je bila
Mint Baterfild, Foto: Printscreen/ X/ @yashar

srećan kraj potrage

PRONAĐENA ŠESNAESTOGODIŠNJA ĆERKA MILIJARDERA! Nedelju dana tragali za njom, evo gde je bila

Šesnaestogodišnjakinja nestala je iz kuće svoje majke 21. aprila, a majka je prijavila nestanak sledećeg dana

Objavljeno:

Policija je pronašla Mint Baterfild naslednicu milijardera nakon što je nestala pre više od nedelju dana u San Francisku. Baterfildova (16) je jedino dete dvoje preduzetnika iz Silicijumske doline, suosnivača aplikacije "Slak" Stjuarta Baterfilda i osnivača aplikacije "Flickr" Katerine Fejk.

Šesnaestogodišnjakinja nestala je iz kuće svoje majke 21. aprila, a majka je prijavila nestanak sledećeg dana. U subotu uveče, kancelarija šerifa okruga Marin saopštila je da su locirali devojku.

Detektivi kažu da su saznali da se devojka družila sa Kristoferom 'Kio' Dizefalom (26), za kojeg se znalo da je vozio beli kombi. Nakon što su pronašli vozilo, policajci su pronašli i devojku unutra. U saopštenju, kancelarija šerifa okruga Marin navodi da je Mint pronađena nepovređena i da je dobrovoljno otišla od kuće.

Mint Baterfild
Mint Baterfildfoto: Printscreen/ X/ @yashar

Muškarca koji je vozio beli kombi su uhapsili i odveli u zatvor okruga Marin.

Policija je ranije ove nedelje saopštila da je Mint "u opasnosti" zbog ranije prijavljene pretnje samoubistvom. Rekli su da je otišla od kuće svoje majke sa koferom i ostavila poruku u kojoj je pisalo da je napustila rezidenciju.

Policija je verovala da je bila u oblasti Tenderloin. Problematična tinejdžerka, za koju se priča da se u prošlosti borila sa problemima zavisnosti, pohađa privatni internat u dolini Napa.

Naselje Tenderloin je centar krize fentanila u San Francisku i poznat je po lošim uslovima, beskućnicima, kriminalu, trgovini drogom i prostituciji.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Mondo/ Daily Mail/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.