DOBILA NOVI POSAO, PA PREVARENA: Preselila se u drugu državu, otkazala stan, A ONDA SE DESILO ŠOKANTNO OTKRIĆE
Karmin Spina, Foto: Printscreen/Tiktok/Carmynspina

ŠOK PRIČA!

DOBILA NOVI POSAO, PA PREVARENA: Preselila se u drugu državu, otkazala stan, A ONDA SE DESILO ŠOKANTNO OTKRIĆE

Devojka se preselila u drugu državu, ubeđena da je dobila novi posao, međutim, ubrzo je saznala da je situacija malo drugačija.

Objavljeno:

Tiktokerka Kamrin Spina je ispričala svoju priču. Naime, ona se preselila iz Floride u Virdžiniju (13 sati vožnje kolima) zbog novo posla kao trener čirlidersica na koledžu.

Prijavila se na oglas svesna toga da će morati da se preseli tamo, i nakon dva veoma uspešna intervjua novi šef joj je rekao da želi da je zaposli.

Uzbuđena zbog ove ponude, spakovala je kofere i preselila se u Virdžiniju. Početkom jula, šef joj je rekao kako očekuje da počne da radi od početka avgusta, ali da treba prvo da pošalje svoje informacije u HR, kao čista formanost.

U narednom vremenu žena je često komunicirala sa novi šefom, koji je bio glavni trener, koji joj je čak sredio i hotelski smeštaj dok ne nađe stan.

U ovo vreme prestala je da iznajmljuje svoj stanu Floridi, a od 1. avgusta počela je da radi sa timom.

Sedam dana kasnije, čula se sa HRom koji joj je rekao kako je njena prijava još uvek u fazi pregledanja, iako je prethodno bila uverena da je dobila posao.

Stvari su postale još čudnije kada je glavni trener pitao Kamrin da li ima nešto šta može da koči proces iz prošlosti. Nekoliko dana kasnije dobila je poziv da su odlučili da nije pravi izbor za posao.

Šokirana i zbunjena, pozvala ih je i saznala ono šta je i sumnjala - ona nikad nije dobila posao.

@camrynspina #GRWM while I explain how moved 1,000 miles for a job that wasnt ever mine!!!!!!!!!!! This ones a long one so bare with me #relocate #job #trending #jobless ♬ original sound - Camryn Spina

Za selidbu je potrošila preko 1.500 dolara

U Tiktok snimku je objasnila da je poslala poruku koledžu, objasnivši troškove koje je imala za selidbu, tražeći odštetu. Pošto je pertila tužbom, ubzro je dobila ček sa odštetom od koledža.

Bonus video:

00:35

NAJSMEŠMNIJA SCENA U SRPSKIM KVIZOVIMA! Takmičar doveo do suza voditeljku Mozaika Danijelu Pantić

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.