MISLILO SE DA SU OTAC I ĆERKICA STRADALI U NESREĆI, A SAD SE OTKRILA PRAVA ISTINA: Od ovog GORE NIKAKO NE MOŽE...
Roditelji sa bebom, Foto: Printscreen/ Facebook

KLUPKO SE ODMOTALO

MISLILO SE DA SU OTAC I ĆERKICA STRADALI U NESREĆI, A SAD SE OTKRILA PRAVA ISTINA: Od ovog GORE NIKAKO NE MOŽE...

Istraga je pokazala da verovatno da devojčica nije bila živa u vreme sudara

Objavljeno:

Prošle godine na Dan očeva, su u strašnoj nesreći poginuli otac i njegova ćerkica. Međutim, istragom je potvrđeno da se radi o mnogo jezivijoj stvari - ubistvu i samoubistvu.

Ešli Henri (35) se sa svojim plavim Nissanom Kaškaiom zaleteo u teretno vozilo. Nakon što su on i dvogodišnja ćerka Orija pronađeni mrtvi, pokrenuta je istraga.

Istraga je pokazala da verovatno Orija nije bila živa u vreme sudara. Patolog je identifikovao brojne karakteristike koje dokazuju da je to bio slučaj, ali je rekao da nije moguće tačno utvrditi kako je dete umrlo.

U izveštaju mrtvozornika se navodi da je njena smrt verovatno posledica protivpravne radnje koja je izvršena u nekom trenutku pre saobraćajnog sudara.

Orijin otac Ešli bio je raskinuo sa svojom partnerkom, a sa Orijom je provodio vikende. Ešli je proveo vikend sa svojom ćerkom u Skegnesu, Linkolnšir, i vozio je nazad u Lesteršir kada se nesreća dogodila 18. juna 2023.

Ešli Henri
foto: Printscreen/ Facebook

Otac bolovao od depresije i anksioznosti

Otac je imao medicinsku istoriju, ali to je uključivalo periode anksioznosti i depresije i loše je podneo raskid njihove veze. Nije bilo dokaza o kočenju automobila pre sudara, a beleška pronađena sa Ešlijevog kompjutera, koji se nalazio na njegovoj kućnoj adresi, jasno je iznela njegovu svrhu i nameru da okonča i svoj život i život svoje ćerke, na Dan očeva prošlog juna.

Orijina mama, Rejčel Lider, objavila je dirljivu počast svojoj dvogodišnjoj ćerki nakon tragičnog incidenta. Rekla je: „Mojoj dragoj ćerki, Oriji. Toliko te volim. Tako mi je žao što ti je oduzet tvoj dragoceni život. Dala si mi toliko svetla, dušo, toliko ljubavi i toliko sreće.

Negovaću svaki trenutak koji smo imali zajedno. Imala si najlepši osmeh i prelepu kovrdžavu kosu. Dirnula si srca mnogih, Orija, i tako sam neverovatno ponosna što sam tvoja mama. Mnogo mi nedostaješ.

Ešli Henri
foto: Printscreen/ Facebook

Dok je bol gubitka tebe neopisiv, pretvoriću ga u svrhu, za tebe i za nas. Izabrala si me sa razlogom i nastavićeš da obasjavaš svoju svetlost kroz mene. Blistaćemo zajedno. Moja draga devojko, moja bebo , Bog će te čuvati dok se ne sretnemo ponovo na nebu, Orija."

Bonus video:

01:12

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

(Espreso/ Mirror/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.