KRALJ ČARLS SPREMAN NA VELIKI POTEZ: Princ Hari dobio poziv KOJI SE NE ODBIJA, evo šta je Čarls tačno uradio
Kralj Čarls, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Monarhija

KRALJ ČARLS SPREMAN NA VELIKI POTEZ: Princ Hari dobio poziv KOJI SE NE ODBIJA, evo šta je Čarls tačno uradio

Šuška se kako će Čarls pozvati vojvodu i vojvotkinju od Saseksa u omiljeno utočište kraljevske porodice

Objavljeno:

Kralj Čarls (75) saznao je da ima rak i o tome je obavestio javnost, krenuo je i na lečenje, a stručnjaci smatraju da će zbog lošeg zdravstvenog stanja preduzeti sve da se druži s najmilijima. Monarh bi mogao pružiti ruku pomirenja i pozvati princa Harija i Megan Markl u Balmoral ovog leta. Njegov unuk, princ Arči, uskoro će napuniti 5 godina, a kralj ga je video nekoliko puta, dok je princezu Lilibet video samo jednom uživo.

Šuška se kako će Čarls pozvati vojvodu i vojvotkinju od Saseksa u omiljeno utočište kraljevske porodice. Kralj u Balmoral voli da ode svake godine, a pridruže mu se i drugi članovi porodice, od princa Vilijama i Kejt, koja se i sama bori s rakom, do Čarlsovih braće i sestara. Balmoral je bilo omiljeno mesto kraljice Elizabete II, a tamo je i preminula.

"Vidim da Čarls očajnički želi da vidi decu, pa će pozvati Megan i Harija. Shvatio je koliko je život prekratak. Balmoral je zaista predivan, mirno mesto za okupljanje. Ako učini taj korak i pozove ih, tada bi se Hari i Megan svakako trebali složiti i posetiti ga", kaže dobro upućeni izvor za Page Six.

Kralj Čarls
Kralj Čarlsfoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Kada se slavio kraljičin jubilej u junu 2022. Čarls je proveo vreme s decom Harija i Megan, a kasnije je taj susret navodno opisao fantastičnim i emotivnim.

"Bila je to fantastična poseta i, naravno, kralj je bio oduševljen što je video unuka i upoznao prvi put unuku", rekao je izvor. Princ Hari će u septembru napuniti 40 i, kako pišu strani mediji, spreman je da se pomiri s ocem iako je proteklih godina bilo puno neslaganja i nesuglasica.

Princ Hari i Megan
Princ Hari i Meganfoto: AP

Da bi voleo da odnosi budu bolji govori i činjenica da je iz Kalifornije leteo za London samo kako bi na 40 minuta video oca i popričao s njim, nakon što je u februaru Čarls obavestio javnost da ima rak.

Bakingemska palata nije komentarisala poziv, a izvori bliski vojvodi i vojvotkinji od Saseksa kažu da nisu upućeni u događaje zakazane za ovo leto. Otkako su Megan i Hari napustili Veliku Britaniju i povukli se "kao stariji" članovi britanske kraljevske porodice, Megan je u rodnu suprugovu zemlju stigla na 70. proslavu kraljičinog trona te u septembru 2022. na sahranu kraljice Elizabete. Otada više nije dolazila, čak ni na krunisanje kralja Čarlsa.

Bonus video:

02:51

KADA SE NAJAVI TERORISTIČKI NAPAD, ONDA... Gosti jutarnjeg programa bez dileme: Evropa i Amerika strepe od OVOG ODGOVORA

(Espreso/Kurir/PageSix/Story.hr/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.