ISPLIVAO JEZIV SNIMAK PUCNJAVE USRED SUDNICE: Muškarac u Brazilu zapucao na optuženog za UBISTVO NJEGOVOG OCA
Foto: Printscreen/Youtube/Paraná no Ar

UŽASNO

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK PUCNJAVE USRED SUDNICE: Muškarac u Brazilu zapucao na optuženog za UBISTVO NJEGOVOG OCA

Francisko je optužen da je ubio Kristijanovog oca 5. oktobra 2012. godine

Objavljeno:

U medijima je objavljen snimak koji je nastao u sudnici u Brazilu, a koji je snimila nadzorna kamera, na kom se vidi kako muškarac pokušava da upuca optuženog za ubistvo.

Kristijano Alves Terto (27) zapucao je u sudnici na Franciska Kleidivalda Marijana de Muru. Francisko je optužen za ubistvo Kristijanovog oca. Na snimku se vidi kako Kristijano ustaje iz zadnjeg dela prostorije, prolazi pored porote i počinje da puca. Optuženi uspeva da se skloni ispod stola sudije. Muškarac puca na njega i optuženi kreće ka drugom delu prostorije bežeći od metaka.

Nakon pucnjave Kristijano udara optuženog pištolje u glavu. Napad se dogodio u novembru prošle godine, ali je snimak objavljen tek u utorak. Kristijano je uhapšen dan nakon incidenta, a zaplenjen je i revolver kalibra 38, saopštila je vojna policija. Zatim je 30. novembra poslat u pritvor, piše Dejli mejl.

Navodi se da je ispaljeno šest metaka a nema potvrde da je neki pogodio optuženog. Francisko je optužen da je ubio Kristijanovog oca 5. oktobra 2012. godine.

Bonus video: Pucnjava u kafani u Skadarliji

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

(Espreso/Mondo/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.