SLON POJURIO KA TURISTIMA, OBORIO VOZILO, A ONDA JE USLEDIO HOROR! Kamera snimila ZASTRAŠUJUĆE PRIZORE (VIDEO)
Napad razjarenje životinje, Foto: Printscreen/X/Skynews

ŠOKANTNO!

SLON POJURIO KA TURISTIMA, OBORIO VOZILO, A ONDA JE USLEDIO HOROR! Kamera snimila ZASTRAŠUJUĆE PRIZORE (VIDEO)

Slon je ubio 80-godišnju američku turistkinju u nacionalnom parku Kafue u Zambiji,a još jedna ženska osoba povređena je u napadu

Objavljeno:

Grupa od sedmoro ljudi, šest turista i vodič, krenula je u subotu na safari iz kampa Lufupa. Oko 9:30 po lokalnom vremenu njihovo vozilo "neočekivano" je napala životinja.

Pojavio se snimak koji prikazuje zastrašujući trenutak kada slon juri za grupom turista. Vozilo sa turistima naglo se zaustavilo i u poslednjim sekundama snimka vidi se slon kako se približava. Vodič je počeo da viče: "Hej, hej, hej, hej!"

"Teren i vegetacija blokirali put"

Tokom napada čulo se kako ljudi vrište. Slon je na kraju prevrnuo vozilo.

Druga turistkinja je zbog zadobijenih povreda hitno prebačena u privatnu medicinsku ustanovu, dok su ostali turisti dobili pomoć zbog lakših povreda, piše "Skaj njuz".

Ovo je tragičan događaj i izražavamo najdublje saučešće porodici turistkinje koja je preminula. Takođe želimo da pružimo podršku drugim turistima i vodiču koji su uključeni u ovaj uznemirujući incident - rekao je Kit Vinsent, izvršni direktor "Wildernessa", kompanije koja organizuje safarije.

Vinsent je objasnio kako se vozilo zaustavilo jer su "teren i vegetacija bili takvi da su vodiču blokirali put te nije mogao dovoljno brzo da skloni vozilo".

Bonus video:

55:23

REDAKCIJA 04.04.2024. 1. DEO

(Espreso/Blic/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.