PRIČA O NAJMLAĐEM SERIJSKOM UBICI LEDI KRV U ŽILAMA: Prvi put je ubio sa SEDAM GODINA, a njegove žrtve su bile...
Indija, Foto: EPA DIVYAKANT SOLANKI

HOROR

PRIČA O NAJMLAĐEM SERIJSKOM UBICI LEDI KRV U ŽILAMA: Prvi put je ubio sa SEDAM GODINA, a njegove žrtve su bile...

Amardžit Sada je jedan od najmlađih serijskih ubica na svetu

Objavljeno: 12:17h

Amardžit Sada je jedan od najmlađih serijskih ubica na svet, a njegovi monstruozni zločini su uzburkali Indiju, ali i svet.

Najmlađi serijski ubica Amardžit Sada iz Indije imao je samo sedam godina kada je počinio prvo ubistvo.

U periodu od 2007. i 2008 godine ubio je svoju šestogodišnju rođaku i osmomesečnu sestru, a nakon toga još jednu bebu koja je u momentu ubistva navodno imala 6 meseci.

Za njegove zločine se saznalo kad je majka prijavila nestanak njene šestomesečne bebe, čije telo je nađeno zakopano u blizini. Navodno je sam Sada priznao da je odgovoran za ovo ubistvo i čak i pokazao mesto gde je bila zakopana.

Nakon što su ga pritvorili, zaključili su da ima psihičke poremećaje. Psiholozi su rekli da nije imao ni trunku kajanja zbog toga što je tri devojčicena tako gnusan način ubio. Postoje navodi da je njegova porodica znala za njegove zločine i pre ubistva bebe, ali su želeli da stvar reše privatno.

"Spavala je u vrtiću, odveo sam je i ubo ciglom, pa potom zakopao u blizini."

Međutim, Sada nije imao 18 godina i nije mogao da bude osuđen na zatvor zbog zakona u Indiji. Smešten je u popravni dom koji nije smeo da napusti, a o njegovom boravku u popravnom domu se zna da je većinu vreme bio u "samici" i da su mu davali adekvatne lekove za njegov psihički poremećaj.

Kada je napunio je 18 godina izašao je iz doma i postao potpuno slobodan,a od tada niko ne zna gde se on nalazi i živi pod novim identitetom.

Bonus video:

05:51

DEČAK UBICA JAGANCA JE POKAZAO, VREME JE DA UVEDEMO PRIMER IZ RUSIJE! Kriminolog: Ako se smanji starosna granica, BIĆE KAŽNJEN?

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.