KEJT JE MALOJ MILI PRUŽILA PODRŠKU TOKOM BORBE SA LEUKEMIJOM, A SADA... Oglasila se majka devojčice, ovo je PRELEPO
Kejt i Mila, Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Borba sa bolešću

KEJT JE MALOJ MILI PRUŽILA PODRŠKU TOKOM BORBE SA LEUKEMIJOM, A SADA... Oglasila se majka devojčice, ovo je PRELEPO

Mila Snedon je devojčica kojoj je Kejt bila podrška, a sad želi da uradi isto za nju

Objavljeno:

Priča o osmogodišnjoj devojčici koja je pobedila bitku sa rakom, a kojoj je velika podrška bila Kejt Midlton oduševila je svet. Sada, kad su izašle vesti o bolesti princeze Kejt, Mila planira da uradi isto za nju. Mama Mile Snedon iz Škotske izjavila je da će njena ćerka stupiti u kontakt sa Kejt, jer želi da joj uzvrati podršku.

Kejt Midlton saznala je za priču o Mili Snedon jer je fotografija ove devojčice iz izolacije, tokom pandemije kovida, postala viralna. Srela se zatim sa njom dva puta nakon što je u martu 2022. ugledala tu sliku.

Princeza joj je poslala poruku rukom napisanu, nakon što se Mila pre dve godine izlečila od raka.

"Veoma smo tužni zbog vesti o Ketrin. Ljubazna i brižna duša koja je uvek podržavala Milu tokom njenog lečenja i posle toga. Mila je podjednako tužna što čuje ovu vest i javiće se privatno na svoj način. Izražavamo podršku ljubavi i šaljemo dobre želje Vilijamu, Džordžu, Šarlot i Luju, a Ketrin želimo miran i brz oporavak", napisala je mama devojčice na X mreži uz hašteg "nisi sama", piše Daily mail.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/ITV News

Mila je prvi put pričala sa Kejt Midlton čiju je objavu prokomentarisao ovaj čuveni onkolog, telefonom u aprilu 2021. Sastale su se u maju te godine u Edinburgu i devojčica je bila zadivljena jer su obe nosile ružičaste haljine. "Zdravo, Mila, želim da te snažno zagrlim, tako je lepo upoznati te".

Drugi susret desio se u decembru 2021. u Vestminsterskoj opatiji. Milina mama napomenula je da je Kejt veoma nežna osoba.

"Ti trenuci učinili su da se Mila oseća stvarno posebno i to joj je dobro odvratilo pažnju sa tretmana. Sada je poznata kao srećna devojčica koja je upoznala Kejt Midlton, a ne kao devojčica koja boluje od raka".

Mila je rekla da joj je Kejt Midlton koja je dobila veliku podršku širom sveta, najbolja prijateljica. Podsetimo, princeza od Velsa juče je saopštila da boluje od kancera. Pre dva meseca imala je tešku operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici. Proces lečenja započet je krajem februara.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.