"OD SMRTI NAS DELILO 15 MINUTA" Mihail pukim čudom preživeo masakr u Moskvi, OVO JE NJEGOVA POTRESNA ISPOVEST
Moskva, Foto: Maksim Blinov / Sputnik / Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

"OD SMRTI NAS DELILO 15 MINUTA" Mihail pukim čudom preživeo masakr u Moskvi, OVO JE NJEGOVA POTRESNA ISPOVEST

Palkin je napisao na stranici VKontakte sa porodicom odlučio da prvi put otputuju u Moskvu na koncert rok grupe Piknik

Objavljeno:

Mihail Palkin, iz Arhangelske oblasti je sa svojom suprugom i dve ćerke neverovatnim spletom okolnosti izbegao teroristički napad na moskovski tržni centar Krokus siti hol.

On je kako je napisao na stranici VKontakte sa porodicom odlučio da prvi put otputuju u Moskvu na koncert rok grupe Piknik.

- To je moja omiljena rok grupa, međutim zbog niza neverovatnih pehova kasnili smo 15 minuta na koncert, a kada smo stigli na ulazu u Siti hol nas je dočekao haos i ljudi koji su u panici bežali iz zgrade. Tada smo saznali da se dogodio masakr i shvatili da smo mogli biti žrtve terorista, kaže Mihail i dodaje:

- Pre koncerta smo išli na izložbu “Rusija” u VDNKh, a posle izložbe smo se vratili u hotel i večerali. Spremali smo se potom za koncert, ali na odlasku sam shvatio nisam uzeo sat i narukvicu, pa sam se vratio u sobu po njih. Na izlasku iz sobe kao i što uvek radim pogledao sam se i nasmejao u ogledalu.

Da sam sa ženom i decom krenuo ka metrou, međutim zakasnili smo na voz, a na sledeći smo čekali oko dva minuta. Pri presedanju dogodio se novi peh, pogrešno smo skrenuli i dok smo se ponovo vratili tamo gde treba prošao je još jedan minut, zbog čega smo opet propustili voz, to je bio još minut i po čekanja na drugi. Kada smo konačno stigli do Siti hola saznali smo za teroristički napad, kaže Mihael.

1 / 7 Foto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Kada sam pogledao video snimke iz koncertne dvorane ispostavilo se da su teroristi dok su ubijali sve oko sebe doslovno su stajali na našim mestima za sedenje u sali. Gledali smo vide očevidaca, teroristi su stajali na mestu naših sedišta. Sedeli bismo tamo da smo stigli u pet minuta do osam i sigurno ne bismo bili sada živi”, rekao je Mihail za 29.ru.

“Jako mi je žao poginulih i ranjenih. Porodicama stradalih želim da se u ime blažene uspomene na nevino ubijene osnaže i nastave sa svojim životima. Želim specijalnim službama da brzo pronađu sve umiješane i kazne. Puno sam razgovarao sa očevicima i onima koji su videli teroriste, ne daj bože da smo bili na njihovom mestu - kaže na kraju Mihael.

Bonus video:

11:53

TERORISTIČKI AKT U MOSKVI ĆE IMATI OZBILJNE POSLEDICE! Janjić: Moguće je da su napad izveli Čečeni, Rusija u teškoj situaciji!

(Espreso / Blic/ 29.ru/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.