HARI I MEGAN ZA RAK KEJT MIDLTON ČULI PREKO MEDIJA: Prenerazili se, pa povukli KLJUČAN potez, o OVOME svi pričaju
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

velika britanija

HARI I MEGAN ZA RAK KEJT MIDLTON ČULI PREKO MEDIJA: Prenerazili se, pa povukli KLJUČAN potez, o OVOME svi pričaju

Kejt su podršku pokazali i kralj Čarls III i Megan i Hari

Objavljeno:

U petak je svet šokirala vijest da princeza Kejt Midlton ima rak. Nakon meseci nagađanja javnosti što od decembra nije viđena, princeza se pojavila u videu i zahvalila svima na podršci, a potom otkrila kako joj je nakon velike operacije abdomena dijagnostikovan rak.

Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da se privatno s ovim nosimo i da to procesuiramo kako bismo zaštitili našu mladu porodicu. Kao što možete zamisliti, za ovo je bilo potrebno vreme. Meni je trebalo vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela dalje lečenje. Ali najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju na način koji je njima primeren i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam i njima rekla, ja sam dobro i svaki dan sam sve jača i jača tako što se fokusiram na stvari koje mi pomažu da se izlečim”, rekla je Kejt, prenosi Jutarnji list.

Osim najuže porodice, Kejte su podršku pokazali i kralj Čarls III i Megan i Hari.

Hari i Megan
Hari i Meganfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kralj Čarls je ponosan na Kate zbog hrabrosti koju je pokazala ovim istupom. Otkako su proveli vreme u bolnici u oporavku nakon operacije, kralj je s voljenom snajom ostao u bliskom kontaktu te će s kraljicom nastaviti da pruža ljubav i podršku celoj porodici u ovim teškim trenucima“, saopštili su iz Bakingemske palate.

Početkom februara saznalo se i da kralj Čarls ima rak, ali o više detalja nisu govorili. Samo se odgovorilo na spekulacije da nema rak prostate jer je bio u bolnici na lečenju povećane prostate, pa se na tim pretragama saznalo da ima rak.

Hari i Megan kontaktirali su princa Vilijama i Kejt sinoć privatno. Nije jasno da li je kontakt bio poziv ili poruka podrške. Ne zna se hoće li Hari leteti za Ujedinjeno kraljevstvo, saznaje Dejli mejl. Dalje pišu kako se tvrdi da su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa saznali za Kejtinu bolest kad i ceo svet.

Megan i Hari su poslali i javnu poruku princezi Kejt.

„Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i obitelj i nadamo se da će to moći da učini privatno i u miru“.

Izvori su rekli za Njujork post da par „nije imao pojma“ o Kejtinoj bolesti. O pređašnjem odnosu Harija prema Kejt govori to da je rekao ranije da je princeza „starija sestra koju nikad nije imao“ kad se verila za Vilijama pre 11 godina. Ipak, nakon što su se Megan i Hari odselili u SAD i odvojili se od kraljevske porodice, veza s bratom i snajom je pukla. Prošle nedelje razdor između Vilijama i Harija bio je više nego očigledan, jer su se braća pojavila odvojeno na memorijalnoj ceremoniji za njihovu majku princezu Dajanu, a Vilijam je napustio ceremoniju pre nego što se Hari pridružio putem videolinka.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/Jutarnji list/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.