TRAMP PROGOVORIO O DRAMI SA KEJT MIDLTON, NJEGOVE REČI ODZVANJAJU: Pazite samo šta je REKAO, trese se planeta!
Donald Tramp i Kejt Midlton, Foto: EPA/AURORE BELOT / POOL, EPA-EFE AARON CHOWN POOL, AP Photo Wilfredo Lee

OGLASIO SE O GORUĆOJ TEMI

TRAMP PROGOVORIO O DRAMI SA KEJT MIDLTON, NJEGOVE REČI ODZVANJAJU: Pazite samo šta je REKAO, trese se planeta!

On je takođe kazao da će biti potrebno da se proveri da li je britanski princ Hari prilikom popunjavanja formulara za preseljenje u SAD sa Megan Markl lagao u vezi sa tim da nije ranije koristio droge

Objavljeno:

Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da je spor koji je nastao u vezi s izmenjenim fotografijama princeze od Velsa "ne bi trebalo da bude velika stvar" zato što danas "svi menjaju" sopstvene fotografije i istovremeno pozvao javnost da prestane da kritikuje Kejt.

Dejli telegraf navodi da se Tramp time uključio u debatu oko fotografije britanske princeze sa decom nakon čijeg objavljivanja je britanska princeza objavila izvinjenje zbog kompjuterskih izmena na slici.

Tramp je to izjavio u intervjuu koji je dao Najdželu Faražu, voditelju britanske televizije GB njuz i bivšem lideru Bregzit partije koji je jedan od njegovih saveznika u Evropi, u kojem je govorio o tome da li će Ameriku izvesti iz NATO, o tome šta misli o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, kao i o zaustavljanju gasovoda Severni tok 2.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: AP Photo Mike Stewart

U istom intervjuu je republikanski predsednički kandidat optužio Džoa Bajdena, budućeg demokratskog rivala i aktuelnog predsednika SAD, da je dozvolio da "15 miliona ljudi" uđe u Ameriku, uključujući i one koji "dolaze iz zatvora, mentalnih institucija i ludnica".

Tramp je, govoreći o izmenjenoj fotografiji princeze Kejt kazao da "danas to svi rade".

- Kada gledate te glumce u filmovima, a onda tog glumca sretnete pitate se: "Je li to ista osoba sa slike"? - naveo je Tramp.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: EPA/Erik S Lesser

Dejli telegraf podseća da je on bio optuživan da je tokom inauguracije za predsednika Amerike 2017. tražio od vladinih zvaničnika da "kropuju" fotografiju mase.

Tramp je navodno bio frustriran time što je više ljudi uslikano na ranijoj inauguraciji demokratskog predsednika Baraka Obame.

Po Trampovom mišljenju javnost bi trebalo da prestane sa kritikama princeze od Velsa zbog "manje" izmene na fotografiji sa decom, za koju britanski list podseća da je na internetu podstakla teorije zavere u vezi sa njenim zdravljem.

- Ja sam pogledao (fotografiju) i to je bila samo manja izmena. Težak je period (za Kejt), a znate da je oni toliko napadaju - rekao je Tramp.

Kejt Midlton
Kejt Midlton foto: EPA/PAUL MILLER

On je takođe kazao da će biti potrebno da se proveri da li je britanski princ Hari prilikom popunjavanja formulara za preseljenje u SAD sa Megan Markl lagao u vezi sa tim da nije ranije koristio droge.

Tramp je kazao i da su njih dvoje odlukom da napuste Veliku Britaniju "uvredili" sada pokojnu kraljicu Elizabetu Drugu.

- Ona je bila neverovatna, a mislim da su se oni prema njoj poneli sa velikim nepoštovanjem - ocenio je Tramp i dodao da je kraljici time "slomljeno srce".

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Kurir/ the Daily Telegraph/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.