OGLASILA SE "FEJK KEJT": Dvojnica Kejt Midlton javno o spekulacijama, da li je ona na snimku?
Heidi Agan, Foto: Printscreen/Instagram/HeidiAgan

Da li je to kejt?

OGLASILA SE "FEJK KEJT": Dvojnica Kejt Midlton javno o spekulacijama, da li je ona na snimku?

Hajdi je istakla da je u vreme njihove posete farmi Vindzor u subotu radila svoj "drugi posao", kao profesorka plesa i kao član muzičke pozorišne grupe

Objavljeno: 15:58h

Bilo je mnogo teorija o snimku princeze i princa od Velsa koje su kružile na društvenim mrežama, a ona koja je odjeknula jeste da na snimku nije "prava" Kejt, već je reč o njenoj navodnoj dvojnici Hajdi Agan.

Sada se Hajdi oglasila i demantovala navode da je ona na snimku aludirajući na verodostojnost snimka i da je 100 odsto ubeđena da su to Kejt i Vilijam.

Hajdi je istakla da je u vreme njihove posete farmi Vindzor u subotu radila svoj "drugi posao", kao profesorka plesa i kao član muzičke pozorišne grupe.

"Očigledno je bilo nekih spekulacija o tome da li su to Kejt i Vilijam na tim snimcima i kadrovima. Zapravo, mediji su 'poludeli' jer ljudi misle da sam to ja, ali znam da nisam. Bila sam na poslu u to vreme pa znam da to nisam ja. Verujem da su to Kejt i Vilijam", rekla je Hajdi.

Hajdi već dugo na Instagramu ima profil "Kate Middleton lookalike", a neki su danas spekulisali da se upravo ona pojavila na snimku sa Vilijamom, iako nisu pružili nikakve dokaze da je Kejt "lažna".Kraljevska porodica još uvek se nije oglasila povodom ovih navoda koje danima kruže.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Telegraf/Birminghammail/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.