KEJT MIDLTON VIĐENA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE I SVIH MISTERIJA! Svedoci otkrili sočne detalje, izgleda...
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

NAJNOVIJE INFORMACIJE

KEJT MIDLTON VIĐENA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OPERACIJE I SVIH MISTERIJA! Svedoci otkrili sočne detalje, izgleda...

Očekuje se da će se princeza, koja je poslednji put viđena u javnosti na Božić prošle godine, vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila

Objavljeno: 09:12h

Kejt Midlton viđena je u društvu svog supruga princa Vilijama i njihovo troje dece, Džordža, Šarlot i Luija, na jednom od svojih omiljenih mesta - u blizini porodične vikendice Adelejd. Supružnici su uživali u običnom, opuštenom porodičnom izlasku dok su posmatrali svoje mališane dok se bave sportom.

"Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen kada sam ih video. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro", rekao je svedok u nedelju uveče za britanski "The Sun".

"Deca nisu bila sa njima u tom trenutku, ali je tako dobar znak da je dovoljno zdrava da svrati do radnje", dodao je.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

Iako nije napravljena nijedna fotografija princa i princeze od Velsa, svedočenje o tome da Kejt izgleda zdravo, te da su očigledno i dalje srećni zajedno, ohrabrujući je pokazatelj da ona pravi prve korake u povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se princeza, koja je poslednji put viđena u javnosti na Božić prošle godine, vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila. Ipak, postoji sugestija da bi lepa brineta mogla da se vrati obavezama i ranije, i da bi čak mogla da prisustvuje uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa na imanju u Vindzoru.

Nije isključena ni mogućnost da bi mogla da se pridruži svojoj porodici u tradicionalnoj uskršnoj šetnji, koja će biti medijski ispraćena, ali iz palate nisu potvrdili te navode.

Postojanje ljudi van najužeg princezinog kruga koji su videli Kejt, živu i zdravu, bio je neophodan podsticaj britanskoj javnosti koja je pribegavala neverovatnim teorijama zavere usled nedostatka informacija i apsurdnih poteza palate. Zabrinutost za njeno zdravlje dovela je do cunamija spekulacija, uključujući one o preljubi princa Vilijama, te o njenoj sopstvenoj aferi sa pokojnim plemićem Tomasom Kingstonom, kao i o tome da je u komi ili da se podvrgla estetskim operacijama.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic/ Stefana Pavlović/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.