OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA JE SNAJKA DONALDA TRAMPA: Sada mu je DESNA RUKA, a kada je upoznala njegovog SINA... (FOTO)
Lara Tramp, Foto: Julia Nikhinson - CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata snajka

OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA JE SNAJKA DONALDA TRAMPA: Sada mu je DESNA RUKA, a kada je upoznala njegovog SINA... (FOTO)

Lara Tramp je producentkinja, novinarka i snajka bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa

Objavljeno:

Snajka Donalda Trampa prava je lepotica, ali i veoma cenjeni član njegove partije.

Lara Junaška, kasnije Tramp, rođena je 1982. godine u Severnoj Karolini.

Erika Trampa, sina Donalda Trampa, upoznala je preko zajedničkih prijatelja 2008. godine i, kako tvrdi, nije imala ideju ko je on. Ostala je impresionirana njegovom visinom. Sa njenih 180 cm, njegova visina od 195 bila je ono što ju je privuklo. Nekoliko meseci kasnije počeli su da izlaze.

U jednom intervjuu izjavila je:

"Nisam imala pojma ko je njegov otac, zapravo nisam znala njegove inicijale. Jedino što sam znala je da sam upoznala veoma visokog momka."

Venčali su se 2014 godine, u kantri klubu njegovog oca na Floridi, istom mestu na kome su se 9 godina ranije venčali Donald i Melanija Tramp.

Samo dve nedelje pre venčanja, doživela je nesreću tokom jahanja i polomila oba zgloba, ali to joj nije upropastilo izgled, te su dizajneri na kreativan način ukrasili gips rukavicama sa šljokicama.

Imaju dvoje dece, sina Erika Juniora, rođenog 2017. godine i dve godine mlađu ćerku Karolinu. Iako kaže da balansiranje karijere i majčinstva često može biti zahtevno, veoma je srećna svojim izborima i uspeva da nađe balans.

Mladost i karijera

Diplomirala je Komunikologiju na Unverzitetu u Severnoj Karolini, a imala je veoma raznovrsnu karijeru. Prvo je radila u kuhinji, pa kao privatni trener, a nakon toga radila kao producent emisije "Inside Edition". Međutim, postala je poznata po svom velikom učešću u kampanjama njenog svekra Donalda Trampa. Nakon što je napustila rad na emisiji, postaje aktivni član predsedničke kampanje 2016., ali i 2020. godine. Bila je ključna osoba tokom Trampovih kampanja, ali i njegov savetnik.

U više navrata osvrnula se o svojoj karijeri na televiziji i izazovima koji su postojali zbog njene povezanosti sa porodicom Tramp:

"Izazovno je raditi u emisiji u kojoj konstantno izveštavaju o porodici čiji si član. Ipak, uspevali smo da održimo sve uravnoteženo, mada jeste dosta jednostavnije sad kad ne moram da brinem o tome."

Trenutno je voditeljka emisije "The Right View" u kojoj podržava ponovnu kandidaturu Donald Trampa, čiji je i savetnik.

U februaru 2024. godine postala je su-predsedavajući Republikanskog komiteta, o čemu je Donald Tramp imao samo pozitivne reči.

"Moja talentovana snajka prihvatila je ovu ulogu, i ja sam presrećan zbog toga. Mislim da će biti odlična u ovom zadatku."

Nakon što je zauzela ovu poziciju, Lara je objasnila stranci koji je najvažniji cilj pre ponovnih izbora - prikupljanje pola miliona dolara do Novembra, kada će biti novi izbori.

Lara je razmatrala opciju da se kandiduje za mesto u Senatu, ali je nakon mnogo razmišljala odustala od toga, objasnivši kako ne bi mogla da da 100% sebe poslu, jer je usresređena na svoju porodicu i odgajanej dece.

Humanitarni rad

Pored svoje televizijske i političke karijere, Lara je veliki humanitarac, bila je na čelu mnogih humanitarnih organizacija, najviše onih koji podržavaju vojne veterane i njihovu porodicu.

Bonus video:

05:19

MOGUĆ SUKOB RUSIJE I NATO SNAGA General u penziji upozorio: Putin spreman na nuklearni rat ODRŽAVAJU BOJEVE GLAVE U PUNOM STANJU

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.