"TRAMP JE OBEĆAO DA...": Orban otkrio Donaldov plan, ovo se Ukrajincima nikako neće dopasti! Obelodanio šok detalje
Tramp i Orban, Foto: ZOLTAN FISCHER / AFP / Profimedia

trampov plan za okončanje rata

"TRAMP JE OBEĆAO DA...": Orban otkrio Donaldov plan, ovo se Ukrajincima nikako neće dopasti! Obelodanio šok detalje

Pres služba bivšeg predsednika je navela da su Tramp i Orban „razgovarali o širokom spektru pitanja koja se tiču Mađarske i Sjedinjenih Država, uključujući značaj jakih i bezbednih granica za svaku zemlju“

Objavljeno: 23:54h

Donald Tramp je obećao da neće dati novac Ukrajini ako postane predsednik, a Evropa bez Sjedinjenih Država neće moći da finansira sukob i on će biti okončan, izjavio je danas mađarski premijer Viktor Orban.

„Očigledno je da Ukrajina ne stoji na svojim nogama. Ako Amerikanci ne daju novac, Evropljani neće moći da finansiraju ovaj rat i on će se završiti. Tramp sada nije predsednik, ali njegova stranka sprečava demokrate da pošalju novac u rat. Rekao je da, ako se vrati, to neće raditi, ni cent neće dati i onda će se rat završiti“, rekao je Orban u intervjuu televiziji M1, prenosi Sputnjik.

Viktor Orban
Viktor Orbanfoto: EPA-EFE/MAX BRUCKER

Tramp ima veoma detaljne planove da okonča rat, ali ja nisam ovlašćen da govorim o njihovoj suštini, rekao je mađarski premijer, koji se sa Trampom sastao 8. marta na njegovom imanju na Floridi.

Pres služba bivšeg predsednika je navela da su Tramp i Orban „razgovarali o širokom spektru pitanja koja se tiču Mađarske i Sjedinjenih Država, uključujući značaj jakih i bezbednih granica za svaku zemlju“.

Bonus video:

07:46

ORBAN MOŽEDA ČEKA RUSKE TENKOVE NA GRANICI MAĐARSKE! Analitičar tvrdi: JEDNO bi mogli da iskoriste da dublje prodru na ZAPAD!

(Espreso / Agencije/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.