OD MALE KATE I DALJE NI TRAGA, SUMNJA SE DA NA JEZIVU STVAR! Njenom ocu prećeno SMRĆU? Isplivale nove INFORMACIJE
Devojčica Kata, Foto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

potraga za devojčicom

OD MALE KATE I DALJE NI TRAGA, SUMNJA SE DA NA JEZIVU STVAR! Njenom ocu prećeno SMRĆU? Isplivale nove INFORMACIJE

Petogodišnja Kata još nije pronađena, sumnja se da je prodata

Objavljeno:

Otac male Kate (5), koja je nestala iz Firence u junu prošle godine i za koju se sumnja da je oteta i prodata u belo roblje, povređen je u tuči u zatvoru gde služi kaznu i navodno je dobio pretnje smrću.

Katin otac, Anhel Migel Čiklo Romero, koji trenutno boravi u zatvoru La Dogaja u Italiji, potukao se nakon što su zatvorenici iz Maroka upali u prostoriju gde su bili Čiklo i drugi zatvorenici. Kako javljaju italijanski mediji, jedan je ukrao odeću južnoameričkih zatvorenika nakon čega je došlo do sukoba.

Katin otac i još dvojica zatvorenika su pretrpeli najteže povrede i tražili su premeštaj u drugu kazneno-popravnu ustanovu.

Devojčica Kata
Devojčica Katafoto: Printscreen/Facebook/Restaurantes Latinos Milano Italia

Prema rečima žene, Katini otmičari su dobro znali kako da se kreću a da ih kamere i svedoci ne primete. Ona je dodala da je nekoliko ljudi možda znalo kako su se događaji odvijali, ali su bili ubeđeni da ne govore.

Čak ni o razlozima moguće otmice, Katina majka ne može dati određeno objašnjenje.

"Postoji trgovina decom i organima", izjavila je žena, otkrivajući i da su joj nakon nestanka devojčice upućene neke društvene poruke koje se odnose na Katu, "poruke koje su me navele na razmišljanje", rekla je aludirajući na otmicu devojčica.

Bonus video:

01:55

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.