KEJT MIDLTON SE RAZVODI OD VILIJAMA? Oživele sumnje iz PROŠLOSTI, jedno NIKOME NIJE JASNO, a ŠUŠKA SE NJENO IME...
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: AP

DRAMA U KRALJEVSKOJ PORODICI

KEJT MIDLTON SE RAZVODI OD VILIJAMA? Oživele sumnje iz PROŠLOSTI, jedno NIKOME NIJE JASNO, a ŠUŠKA SE NJENO IME...

Sumnje iz prošlosti su ponovo oživele i sad više nikom nije jasno zašto zapravo princeze nema u javnosti

Objavljeno:

Ukoliko redovno pratite dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici sigurno ste do sada pročitali da se spekuliše o tome gde je Kejt Midlton nestala. I dok Palata tvrdi da je sve u redu i da se princeza uspešno oporavlja, sve oči javnosti u prte su u njenu porodicu, piše Glossy.

Pojavile su se fotografije na kojima je navodno Kejt Midlton dok se vozi kolima sa svojom majkom, ali nakon toga ponovo je pokrenuta lavina spekulacija o tome da je to njena dvojnica i da zapravo s njom nešto nije u redu.

Ljudi su ubeđeni da je nestala ili je u komi, ali ima i onih koji kažu da tu postoji treća osoba, Rouz Hanburi, piše Yahoo.com.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijam foto: AP

Ako zavirite u na nekadašnji Tviter, a današnji X, na kraljevskoj stranici mogu se čuti nagađanja da je nestanak Kejt Midlton posledica navodne veze princa Vilijama sa Hanburijevom.

- Mislim da je Kejt Midlton dostavila Vilijamu papire za razvod jer je prebolela prevaru, ali je to uradila pošto je Čarls saznao da je bolestan pa je palata smatrala da : "Ne mogu imati neoženjenog kralja" i sada rade SVE da bi ona ostala, ali ona sada odbija da učestvuje u toj predstavi".

Drugi korisnik X je rekao:

- Kejtina abdominalna operacija je bekstvo jer Vilijam nastavlja da se viđa sa Rouz Hanburi.

Princ Vilijam
Princ Vilijamfoto: EPA/ ADAM VAUGHAN

Dakle, za one koji ne znaju, Hanburi i Kejt su bile prijateljice godinama, a 2019. godine, The Sun je objavio članak u kojem se kaže da su se njih dve posvađale (što je, prema Ričardu Keju, umalo dovelo do sudskog postupka).

Zatim su pisci Giles Koren i Nikol Clajf tvrdili da su znali za navodnu aferu između Vilijama i Hanburija 2019. godine, prema IBTimesu.

Vilijamovi advokati su navodno izdali pravno upozorenje, ali niko u ovoj priči nije javno priznao glasine. Insajder iz kraljevske porodice rekao je za The Daili Beast:

- Između Kejt i Rouz nikada nije bilo neprijateljstva. Sve su glasine bile gomila smeća. Porodice su drevni saveznici Krune i tako će i ostati.

1 / 6 Foto: EPA/ROLF VENNENBERND

Nije bilo fizičkog ili opipljivog dokaza o aferi osim izbrisanih tvitova i priča iz druge ruke. Dok su se Kejt i Hanburi navodno ponovo pomirilie nakon krunisanja Čarlsa III, njih troje su ćutali o celoj situaciji, ali glasine su ponovo na vrhuncu nakon što se Kejt već jako dugo ne pojavljuje u javnosti.

I sada nema nikakvih dokaza da je ovo pravi razlog, ali se nameće kao mogućnost budući da Kejt već veoma dugo nigde ne možemo videti.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Glossy/ Ilić Milica/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.