Gala Festivala fenjera KMG-a
Gala Festivala fenjera, Foto: Kineska medijska grupa

KINA

Gala Festivala fenjera KMG-a

Emisije u tradicionalnom stilu pokazuju šarm kineske civilizacije

Objavljeno:

(KMG)—Gala Festivala fenjera Kineske medijske grupe (KMG) počela je večeras u 8 sati. Gala događaj se sastoji od muzike, plesova, kineske opere, akrobatskih predstava, skečeva i drugih vrsta programa. Kinezi širom sveta će uživati u gali i srećnoj atmosferi Festivala fenjera.

Emisije u tradicionalnom stilu pokazuju šarm kineske civilizacije. U kreativnoj emisiji pod nazivom „Šareni oblaci jure mesec“ divno se kombinuje kantonska opera, muzički instrumenti i balet. Pesma i ples ispod meseca pokazuju ljubav između šarenih oblaka i vetra. Hor sastavljen od učitelja i đaka iz provincije Junan pevanjem i čitanjem izražava lepotu drevnih kineskih stihova.

Kineski glumci i pevači su zajedno nastupili i izveli tradicionalnu operu. Ples „Cvetanje“ inspirisan je cvetnim aranžmanom iz kineske dinastije Sung i govori o emociji Kineza. Komični dijalog „Dolazi radost“ u saradnji sa kineskim muzičkim instrumentima donosi gledaocima novi osećaj. Akrobatska predstava pokazuje veštinu i vitalnost proleća.

Kina PR
foto: Kineska medijska grupa

Gledaoci imaju priliku da u raznovrsnim pesmama na gali osete veru i nadu u bolji život, kao i lepe želje prema domovini.

Kina PR
foto: Kineska medijska grupa

Program vodi 13 voditelja koji zanimljivim komentarima i međusobnom interakcijom ulepšavaju galu Festivala fenjera Kineske medijske grupe.

Pripremila: Đi Sju

(Espreso/ Kineska medijska grupa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.