SKORO NIKO NE ZNA DA MELANIJA IMA "TAJNOG BRATA": Njegova ispovest je TUŽNA I BAŠ EMOTIVNA
Melanija Tramp, Foto: EPA/ Jim Lo Scalzo

SAD

SKORO NIKO NE ZNA DA MELANIJA IMA "TAJNOG BRATA": Njegova ispovest je TUŽNA I BAŠ EMOTIVNA

Kako je istakao za lokalnu televiziju nakon što je njegov zet Donald Tramp postao predsednik SAD, iako je odrastao bez oca, nikada mu ništa nije nedostajalo

Objavljeno:

Nakon što je Melanija Tramp postala prva dama Sjedinjenih Američkih Država, svi su pisali o njenoj skladnoj porodici, a mnogi su izgubili iz vida jednog člana kog supruga Donalda Trampa nikada nije upoznala.

Melanija Tramp, nekadašnja prva dama Amerike i supruga bivšeg predsednika Donalda Trampa, nedavno je doživela težak gubitak, kada je njena majka Amalija Knavs preminula.

Amalija Knavs
Amalija Knavsfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica je organizovala sahranu na Floridi, a njoj su prisustvovali najbliži Melanije Tramp. Među njima, međutim, nije bio njen polubrat Denis Cigelnjak, o kome se ne govori u javnosti.

Kako je 2016. godine pisao Daily Mail, Melanija i Ines Knavs, ćerke Viktora i Amalije Knavs, imaju polubrata koji danas ima 58 godina i nema nikakav odnos sa svojim sestrama. Melanijin otac je, prema pisanju medija, dobio Denisa s bivšom devojkom, s kojom je raskinuo dok je bila u drugom stanju.

Sina navodno nikada nije priznao, ali je sud posle DNK testa kojim je utvrđeno da mu je on otac odredio Viktor plaća alimentaciju za Denisa. On danas živi u Hrastniku, na sat vremena od Ljubljane, a nikada nije upoznao svoje sestre.

1 / 2 Foto: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Ispovest polubrata Melanije Tramp

Kako je istakao za lokalnu televiziju nakon što je njegov zet Donald Tramp postao predsednik SAD, iako je odrastao bez oca, nikada mu ništa nije nedostajalo.

– Moja mama, tetke i ujaci pružli su mi sve – rekao je za Planet.sl. – Ali to ne znači da nisam želeo da upoznam svog oca.

Objasnio je da njegova majka nikada nije želela ništa od Knavsa i bila je razočarana kada je zahtevao da abortira nakon što mu je saopštila da čekaju dete.

– Moja mama nije bila saglasna s tim, želela je da me zadrži. Ona nije htela ništa od njega jer je bila tako razočarana – istakao je Denis. – Onda ju je moja baka ubedila da mu traži alimentaciju. Mamin otac me je izdržavao 18 godina jer je moj rođeni otac zaboravljao da plaća, čak i kada bi ga sud podsetio.

– Uvek sam se pitao kako neko može da odbaci sopstveno dete – objasnio je Melanijin polubrat. – Kada se slegne prašina posle predsedničkih izbora u Americi, voleo bih da izađem sa ocem i sestrama na piće ili na picu.

Prema podacima iz 2016, Cigelnjak, inače, živi sa svojom partnerkom Majom i njihovom ćerkom Mimi.

Bonus video:

01:58

AKO TRAMP DOĐE NA VLAST KURTIJU JE ODZVONILO Miletić obrazložio: U obrnutom slučaju, takođe će biti RADIKALNIH promena

(Espreso / Daily mail/ Glossy / T.S.R/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.