"SVAKO KO SARAĐUJE SA NJIM SE SMEJAO": Karlson otkrio šta je PUTIN uradio PRE INTERVJU!
Karlson i Putin, Foto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

INTERVJU SA PUTINOM

"SVAKO KO SARAĐUJE SA NJIM SE SMEJAO": Karlson otkrio šta je PUTIN uradio PRE INTERVJU!

Taker Karlson otkrio šta se dešavalo pre intervjua sa Putinom

Objavljeno:

Američki novinar Taker Karlson objavio je snimak iz Kremlja nakon intervjua sa ruskim predsednikom u kome je otkrio da je Vladimir Putin kasnio nekoliko sati. "Putin je kasnio nekoliko sati. To je njegova navika očigledno. Svako ko sarađuje sa njim se smejao.

Rekli su mi: 'On uvek kasni'", rekao je Karlson u snimku objavljenom na TikToku.

On je naveo da će mu verovatno trebati godinu dana da shvati "šta se desilo". "Putin nije neko ko daje mnogo intervjua. Zapravo, nijedan, već četiri godine. Nije dobar u objašnjavanju sebe. Pametan je, to se ne dovodi u pitanje", rekao je Karlson.

Vladimir Putin je u intervjuu pričao naširoko oko istoriji Rusije i tvrdio da je Ukrajina veštačka država skrojena po Staljinovoj volji.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

Bivši voditelj "Foks njuza", koji je postao onlajn komentator, uglavnom se uzdržavao od izazivanja ruskog autoritarnog lidera, čiji je rat protiv Ukrajine doveo do smrti stotina hiljada ljudi. Oni koji su očekivali teško suočavanje sigurno su veoma razočarani dugotrajnim i neuobičajenim intervjuom, u kojem je i sam Taker ponekad izgledao izgubljeno, piše CNN.

Umesto da vrši pritisak na Putina o mnogim temama koje su mu na raspolaganju, uključujući verodostojne optužbe da je Rusija počinila ratne zločine i zatvaranje opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, Karlson je dozvolio autokrati slobodan put da manipuliše javnošću i ispriča svoju verziju istorije, ma koliko bila varljiva.

Bonus video:

01:30

PUTIN JE POVEZAO LJUDSKU ISTORIJU, ZATO POZIVA SRBE Analiza intervjua za zapadne medije: Ovo je rekao za oslonjanje Srbije

(Espreso/Novosti/Blic/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.