Dve najlepše kraljice na svetu su se srele. Šta mislite, šta se desilo? (FOTO)

IMA LI KO LEPŠI

Dve najlepše kraljice na svetu su se srele. Šta mislite, šta se desilo? (FOTO)

One imaju sve - pametne su, lepe, seksi, savršenog stila, a na sve to one su i kraljice
Objavljeno:

Život je nekad prava bajka. Pored toga što su supruge kraljeva, one su prelepe i imaju zavidne karijere. Njihove biografije uz izgled ostavljaju bez daha. Pogađate o kome je reč? I nisu baš slabiji pol: Žene su obrazovanije od muškaraca! (FOTO) Ranija el Abdulah i Leticija Ortiz izgledaju savršeno, kao da su upravo sišle sa modne piste, ali to se i očekuje od vas kada ste karaljica. Ovog puta one su se sastale u Madridu u Centru za molekularnu biologiju. Ranija el Abdulah je supruga jordanskog kralja Abdulaha II, oni su se upoznali 1993. godine, a njihova ljubav brzo postala bajkovita. Ovaj kraljevski par ima četvoro dece, ali to nikako ne biste mogli da zaključite na osnovu njenog besprekornog izgleda. Ranija je na tron došla sa 23 godine, a kao najmlađa kraljica na svetu dobila je ogromnu medijsku pažnju. Ona je veliki pobornik za prava jordanskih žena, a zahvaljujući njenoj podršci njihov položaj se popravio. Za kraj ostaje možda i najzanimljivija činjenica o voj predivnoj kraljici, da je ona 2004. godine od strane Abdulaha II dobila počasni čin pukovnika Jordanskih oružanih snaga.

Profimedia/Rania el Abdulah, Leticija Ortiz
Leticija Ortiz Rokasolano je supruga španskog kralja Filipa VI koji je na prestolu od 2014. godine. Ona je važila je za najlepšu princezu na svetu sve dok Kejt Midlton nije došla u prvi plan. Leticija je se bavila novinarstvom u španskim listovima Nueva Espanja i ABC, ali i za špansku novinsku agenciju EFE, američku TV mrežu CNN i špansku nacionalnu televiziju. Ona je bila dopisnik iz Meksika i Vašingtona, a pokrivala je važne događaje poput napada na Svetski trgovinski centar 11. septembra 2011. godine i rata u Iraku.
Profimedia/Rania el Abdulah, Leticija Ortiz
Konzervativci u Španiji protivi su se kraljevom izboru za suprugu, zbog njenog skromnog porekla i braka koji ima iza sebe. Ipak, većina je u njoj videla podmlađivanje monarhije i njen prelazak u jednu novu eru. Nakon ovakvih fotografija, oni mogu da budu ponosni što su njihove kraljice ovako lepe i uspešne žene. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.