OVO JE BAKA KOJA JE UMRLA NAKON ŠTO SU JE IZUJEDALI PSI: Bila u poseti unuku, a gledajte samo KO JE UHAPŠEN
Ešter Martin, Foto: essex.police.uk

STRAŠNO

OVO JE BAKA KOJA JE UMRLA NAKON ŠTO SU JE IZUJEDALI PSI: Bila u poseti unuku, a gledajte samo KO JE UHAPŠEN

Kako prenose mediji, Voren je bio njen zet, a ceo tragičan događaj se dogodio ispred očiju 11-godišnjeg unuka kog kog je Ešter bila u poseti

Objavljeno:

Ešter Martin (68) podlegla je povredama nakon što su je u porodičnoj kući u Eseksu napala dva psa nakon čega je njihov vlasnik Ašli Voren uhapšen.

Žena je preminula u subotu popodne nakon čega je 39-godišnji vlasnik pasa uhapšen, koji je kasnije pušten na slobodu uz kauciju.

Kako prenose mediji, Voren je bio njen zet, a ceo tragičan događaj se dogodio ispred očiju 11-godišnjeg unuka kog kog je Ešter bila u poseti, piše Mirror.

"Da vam je neko noću pokucao na vrata da vam kaže da vam je mama izujedana na smrt, da li biste im poverovali? Mogle su biti dve žrtve, mogao je i on da pogine", rekla je ćerka Keli.

Keli je objasnila da je njena majka izrazila zabrinutost za pse koji su se potukli i da je htela metlom da ih razdvoji.

Policija je potvrdila da su meštani koji su čuli njen plač otrčali na imanje i pokušali da spasu ženu.

"Istraga dobro napreduje, sarađujemo sa stručnjacima kako bismo potvrdili rasu pasa. To može potrajati nekoliko dana, ali je važno da to saznamo", prenosi Mirror.

Kako je ćerka tragično preminule žene izjavila, reč je o rasi XL buli, čiji je uzgoj početkom januara zabranjen u Engleskoj. Vlasnik je u posedu imao dva odrasla psa i šest štenaca.

"Imao je XL rasu, a mojoj majci je rečeno da su opasni", rekla je ćerka.

O svojoj majci imala je samo reči hvale i izrazila svoju žal što ju je tragična sudbina zadesila u poseti svom unuku.

"Bila je neverovatna. U penziji, ali je pokušavala da vrati svoj život na pravi put nakon što je moja sestra umrla pre dve godine. Došla je da poseti mog nećaka i sada je mrtva. Rekli smo joj da su opasni. Ovo je veoma mučno vreme za našu porodicu", dodala je ćerka.

Napad se dogodio samo nekoliko dana od zabrane uzgoja rase pasa XL buli zbog čestih napada tokom poslednjh godina. Ovo znači da je sada nezakonito posedovati takvu vrstu pasa i da se to smatra kaznenim delom. Vlasnici mogu biti kažnjeni, a u slučaju nasilnih incidenata, vlasnici mogu dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od 14 godina i zabranu posedovanja životinja.

Bonus video: STRAŠNE POVREDE NASTAJU UKOLIKO PAS PROGUTA UPALJENU PETARDU! Dr Veselinović UPOZORILA: Često se OVE POSLEDICE ispolje KASNIJE!

03:40

STRAŠNE POVREDE NASTAJU UKOLIKO PAS PROGUTA UPALJENU PETARDU! Dr Veselinović UPOZORILA: Često se OVE POSLEDICE ispolje KASNIJE!

(Espreso/Telegraf/Miror/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.